Κατηγορίες
BET

Στοίχημα – Δε χάνει η Βέροια, στήριγμα η Βιγιαρεάλ

atromitos_paok_carusel2Η επιστροφή αρκετών πρωταθλημάτων των οποίων η επανέναρξη μετά τις γιορτές είχε αργήσει γέμισε και πάλι το κουπόνι μας και μας έδωσε μεγαλύτερη ποικιλία στις στοιχηματικές μας επιλογές. Κυριακή σήμερα και τα φώτα πέφτουν στο κυρίως πιάτο της 24ης αγωνιστικής για το ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί όπου ξεχωρίζουν δύο αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον και στη Βαθμολογία Σούπερ Λιγκ . Στις 15:00 ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ και στις 19:30 ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Φουλ αγωνιστική και στην Ιταλία, ενώ για την Ισπανία μετά τη χθεσινή νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, σήμερα ρίχνονται στη μάχη οι άλλες δύο διεκδικήτριες του τίτλου, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διπλή επιλογή η Βέροια μέσα στη Λειβαδιά

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με τον αγώνα του Λεβαδειακού κόντρα στη Βέροια όπου κρατάμε το Χ2 σε απόδοση 2.25. Είναι γεγονός πως η Βέροια είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της Σούπερλιγκ. Αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, στις τρεις εκ των οποίων ηττήθηκε, ενώ στις δύο ήττες μπορεί να πει κανείς ότι… ξευτιλίστηκε από Κέρκυρα (4-0) και ΠΑΣ Γιάννινα (4-1). Σε καθοδική πορεία η «βασίλισσα», είναι χαρακτηριστικό ότι στις τελευταίες 11 αγωνιστικές κέρδισε μόνο Νίκη Βόλου (όταν ακόμη συμμετείχε) και ΟΦΗ, δηλαδή τις δύο πιο προβληματικές ομάδες του πρωταθλήματος. Την περασμένη εβδομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης κόντρα στον Ατρόμητο, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια φοβερή εμφάνιση. Είχε πάθος και ένταση το ματς, θα μπορούσε να τελειώσει με νίκη της Βέροιας, ωστόσο οι Περιστεριώτες σκόραραν στο 89’ και πήραν ένα βαθμό που άξιζαν. Παρά τη νέα γκέλα ο Χοσέ Γκρανέρο συνεχίζει κανονικά στον πάγκο των Βεροιωτών, καθώς δε φαίνεται να υπάρχει επιθυμία αντικατάστασης του. «Είμαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα εικόνα που έχουμε στα παιχνίδια που δώσαμε στο γήπεδό μας αλλά πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί και εκτός έδρας. Ο Λεβαδειακός παρουσιάζει μια πολύ καλή εικόνα εντός έδρας παρότι δεν παίρνει τα ανάλογα αποτελέσματα Υπάρχει αλλαγή προπονητή και επειδή είναι και σε δύσκολη κατάσταση, πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι περίπλοκο για εμάς», είπε ο Ισπανός κόουτς. Εμείς θα τη στηρίξουμε, καθώς διαθέτει την ποιότητα αλλά και το πείσμα να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Λεβαδειακό και παράλληλα να σπάσει μία αρνητική για αυτήν παράδοση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Παίρνει το τρίποντο η Βιγιαρεάλ

Συνεχίζουμε με Ισπανία και την αναμέτρηση Βαγιεκάνο – Βιγιαρεάλ. Θα πάμε με το «Διπλό» σε απόδοση 2.21. Αήττητη η Βιγιαρεάλ στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Βαγιεκάνο, με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Μάλιστα, έχει σκοράρει 17 γκολ και έχει δεχθεί μόλις δύο στα πέντε τελευταία. Από την άλλη η γηπεδούχος Βαγιεκάνο αποτελεί την ομάδα με τις περισσότερες ήττες στο φετινό πρωτάθλημα (13). Η… μία αλήθεια είναι ότι η Βιγιαρεάλ μετρά δύο ήττες στην τελευταία τριάδα αγώνων της (αμφότερες από την Μπαρτσελόνα, για πρωτάθλημα και Κύπελλο). Η… άλλη αλήθεια είναι ότι αυτές οι δύο ήττες είναι και οι μοναδικές στα τελευταία 21 παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις (14-5-2). Σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν, τα “κίτρινα υποβρύχια” προέρχονται από το νικηφόρο 2-0 επί της Γρανάδας (το περασμένο Σάββατο) και «τρέχουν» σερί 8-3-1 στις τελευταίες 12 αγωνιστικές. Με ενδεχόμενο σημερινό διπλό η ομάδα του Μαρθελίνο διατηρείται εντός της ευρωπαϊκής ζώνης και μάλιστα πλησιάζει στο βαθμό από την 4η Σεβίλλη (45-41 αυτή τη στιγμή), ελπίζοντας σε παράλληλο στραβοπάτημα της 5ης Βαλένθια (44). Βέβαια, έχει πετύχει μόνο δύο νίκες στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος μακριά από το σπίτι της (2-3-2). Είσοδος στην αποστολή για τον νεοαποκτηθέντα διεθνή Ιβοριανό κεντρικό αμυντικό, Έρικ Μπαϊλί (από Εσπανιόλ).

Άσσος με κάλυψη η Κιέβο

Από την Ιταλία επιλέγουμε τον «Άσσο» DNB (σ.σ: Draw No Bet= ισοπαλία όχι στοίχημα. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκη της Κιέβο, ενώ αν ο αγώνας έρθει ισόπαλος, μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Κιέβο με αντίπαλο τη Σαμπντόρια σε απόδοση 1.90. Δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη που οδηγεί στη Serie B βρίσκεται η Κιέβο. Το συγκρότημα του Μαράν ξέφυγε από αυτή μετά την εκτός έδρας νίκη του με 1-0 επί της Πάρμα την προηγούμενη βδομάδα. Αυτή ήταν η πρώτη μετά από έξι αγωνιστικές, καθώς είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες κόντρα στις Τορίνο (0-0 εντός έδρας) και Αταλάντα (1-1 εκτός έδρας), αλλά και οι ήττες κόντρα από τις Φιορεντίνα (2-1 εντός έδρας), Γιουβέντους (2-0 εκτός έδρας) και Νάπολι (2-1 εντός έδρας). Κάκιστο είναι το ρεκόρ των Βερονέζων στις έντεκα συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν, στις οποίες σημείωσαν μόλις μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες σκοράροντας οχτώ γκολ, ενώ δέχθηκαν 14. Στις τρεις από τις πέντε τελευταίες σημειώθηκε no-goal, ενώ στις δύο τελευταίες σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Ο απολογισμός αυτών ήταν δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. «Ήταν σημαντικό να επιστρέψουμε στις νίκες μετά από τις τρεις ήττες που γνωρίσαμε. Είναι κρίμα που δεν τελειώσαμε νωρίτερα το παιχνίδι. Φυσικά, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Ήμασταν πάρα πολύ αγχωμένοι, κάτι που μας δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο», τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Πάρμα ο προπονητής της Κιέβο. Στο χέρι της σήμερα να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

betarades

Νίκη για Ρίο Άβε κόντρα στη Μορεϊρένσε

Μεταφερόμαστε στην Πορτογαλία όπου η Ρίο Άβε υποδέχεται τη Μορεϊρένσε και εμείς επιλέγουμε τον «Άσσο» σε απόδοση 2.04.Στο κυνήγι μίας θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν παραμένει η Ρίο Άβε. Μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισε από τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας (4-2 εκτός έδρας) και Βιτόρια Σετούμπαλ (4-1 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Πέντρο Μάρτινς επικράτησε της Εστορίλ (2-1 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Μποαβίστα (1-1 εκτός έδρας) την προηγούμενη βδομάδα. Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει η Ρίο Άβε στις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Στις τέσσερις από αυτές σημειώθηκε no-goal, ενώ στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Συνολικά στις εννέα εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας η Ρίο Άβε σημείωσε πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Συνεχίζεται η αναγέννηση της Καζέρτα, κουρασμένη η Μάλαγα

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου το σημείο της ημέρας έρχεται από την Ιταλία και είναι το +7 της Καζέρτα με αντίπαλο της Πιστόια σε απόδοση 1.90. Η Πιστόια υποδέχεται απόψε την Καζέρτα και είναι σε πιο καλή βαθμολογική θέση αφού είναι ισόβαθμη με την όγδοη Κρεμόνα και έχει ελπίδες να παίξει στα πλέι-οφ. Η Καζέρτα προσπαθεί και θα συνεχίσει να προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία με τις τέσσερις σερί νίκες που πέτυχε. Δύσκολη η αποστολή αλλά όχι ακατόρθωτη. Την περσινή σεζόν οι δύο αυτές ομάδες, στο ίδιο γήπεδο με τον αποψινό αγώνα, αναμετρήθηκαν την τελευταία αγωνιστική. Τότε η Πιστόια νίκησε 73-68 και προκρίθηκε στα πλέι-οφ για να μείνει εκτός η Καζέρτα. Φέτος η γηπεδούχος έχει στόχο ξανά τα πλέι-οφ εκεί που πέρσι έκανε αξιοθαύμαστες εμφανίσεις απέναντι στην Αρμάνι. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Βιτσέντζο Εσπόζιτο που στον πάγκο της Καζέρτα μετράει 4/4 νίκες. Αν και ήταν «τρελός» παίχτης, τα πρώτα του προπονητικά βήματα σε μεγάλη κατηγορία είναι εξαιρετικά. Η Καζέρτα μπορεί να κάνει το 5/5 και να ελπίζει στη συνέχεια περισσότερο για παραμονή, ειδικά αν την ίδια ώρα ηττηθουν οι Βαρέζε και η Πέζαρο από τις Βενέτσια και Ρέτζιο Εμίλια αντίστοιχα. Η Πιστόια παίζει καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας αφού οι πέντε νίκες της από τις οκτώ συνολικά έγιναν μακριά από το σπίτι της. Επιλογή το +7 της Καζέρτα.

Από το πρωτάθλημα της Τουρκίας κρατάμε ένα συνδυαστικό στοίχημα στον αγώνα Γαλατασαράι – Σελσούκ. Συγκεκριμένα επιλέγουμε το Σελσούκ +10.5 & Over 158.5 σε απόδοση 3.62. Η Γαλατασαράι έχει τρία μετωπα όλη την διάρκεια της σεζόν, την Euroleague, την τουρκική λίγκα TBL και τους τραυματισμούς ή φυγές παιχτών. Είναι λογικό λοιπόν να μην βρίσκει ποτέ αυτή η ομάδα την ησυχία της και θα είναι χαρούμενοι όλοι στην ομάδα αν στο τέλος της κανονικής περιόδου πάρει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ. Γαι τα πλέι-οφ ξεκίνησε και η Σελσούκ, ήταν εξαιρετική μέχρι τον Δεκέμβριο αλλά όταμν χτύπησε ο πρώτος σκόρερ της Τουρκίας, Τρόι ΝτεΒράις και έφυγε ο Μέιγιο, η Σελσούκ έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη. Μία νίκη σε δύο μήνες και αυτή οριακή με 70-69 επί της Γκαζιάντεπσπορ είναι πολύ κακή επίδοση για τη Σελσούκ.

Σιγά σιγά ο Τρόι ΝτεΒράις μπαίνει ξανά στο κλίμα της ομάδας. Είχε 7 πόντους στη συντριβή 75-47 από την Τόφας αλλά είχε 17 στον αγώνα με την Πινάρ που η Σελσούκ έχασε στις λεπτομέρειες. Επίσης ο Χακίμ Γουάρικ, ο έμπειρος από το ΝΒΑ Αμερικανός, βοηθάει ήδη με 28 εναντίον της Πινάρ, 14 με την Τόφας και 16 με την Τραμπζονσπόρ. Ωστόσο η Σελσούκ πήρε και τον Μπρέμερ από τον ΠΑΟΚ οπότε έχει ισχυροποιηθεί η ομάδα για να σωθεί εύκολα. Η γηπεδούχος σήμερα Γαλατασαράι είναι ή του ύψους ή του βάθους. Συνήθως είναι τους ύψους στην Euroleague με απλά καλές εμφανίσεις όπως με τη Μακάμπι ή με τη Ρεάλ όμως στην Τουρκία δεν παίζει καλά. Ρεκόρ 10-8 κατέχει και σπάνια κερδίζει εύκολα. Η τελευταόα φορά και μοναδική φορά που νίκησε με διψήφια διαφορά ήταν στις 26 Οκτωβρίου όταν επικράτησε της χειρότερης ομάδας της λίγκας, της Ολίν Εντιρνέ με 86-69. Υπό αυτά τα δεδομένα η Σελσούκ έχει ελπίδες ακόμα και για νίκη σήμερα απλά η επιλογή είναι το πιο ασφαλές +10.5. Το 10.5 το συνδυάζουμε με το Over 158.5 γιατί κανείς από τους δύο δεν παίζει άμυνα και οι περισσότερες επιθετικές επιλογές πια της Σελσούκ (ΝτεΒράις, Μπρέμερ και Γουάρικ) θα δώσουν ακραίο ρυθμό στο ματς και ίσως δούμε ένα σκορ παρόμοιο με εκείνο του πρώτου γύρου (είχε νικήσει η Γαλατασαράι 84-91). Επιλογή λοιπόν η δυάδα Σελσούκ +10.5 με Over 158.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι στοιχήματος και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected