Football League

Football League – Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Κουκόλη…

755560f53e5be4307b3370a5eddfad9b_LΜε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέδρασε η Αναγέννηση Καρδίτσας από τις Σέρρες, καθώς επικράτησε 3-0 του Εθνικού και πήρε βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Το γρήγορο γκολ που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι στο 4’ με δυνατό σουτ του Μίχου, αιφνιδίασαν τον Εθνικό και έβαλε την Αναγέννηση σε θέση ισχύος. Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι, δημιούργησαν φάσεις ώστε να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα, αλλά χωρίς όμως να το καταφέρουν.

Αντίθετα, οι «κιτρινόμαυροι» στο 58’ σημείωσαν το δεύτερο τέρμα τους με κεφαλιά του Τζέκου, βάζοντας τέλος σε όποιες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι να πετύχουν κάτι το θετικό. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, καθώς στο 84’ ο Γκουγκούδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Συνθέσεις

ΕΘΝ. ΣΕΡΡΩΝ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κραβαρίτης, Κουκόλης, Κοντσίδης (62′ Κρεββατάς), Παπαϊωάννου, Κρουσταλέλης, Χατζηδημητρίου, Δέντσας, Μαρίνου (66′ Μαρίνου), Ελευθεριάδης (70′ Λαζαρίδης), Μπλέντι, Τσιλούλης.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (46′ Παπαργυρίου), Φωτιάς Οικονόμου, Μίχος, Νίκιτς, Γκουγκούδης, Σαΐν (72′ Βουτσιάς), Πέεφ (78′ Κουλίδης), Τζέκος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected