Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κύπελλο Γ Εθνικής – Τρίκαλα και Δωτιέας για μια θέση στον…ήλιο!

AO Trikala training fix new_610x400Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα για την αυριανή αναμέτρηση (Τετάρτη 25/2, ώρα 14:45) του κυπέλλου με τον Δωτιέα Αγιάς.

Για τον Άγγελο Διγκόζη πλήγμα αποτελεί η απουσία του Πέντσα ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο και ο Μακεδόνας τεχνικός τον άφησε εκτός αποστολής.

Οι Ντάσκας, Γκίνης, Σκούπρας, Κουτσόπουλος, Γιώτας, Τέλος, Στούμπος, Παπαευθυμίου Π., Βαγγελή, Καμπλιώνης, Σπάσιτς, Μοσχάκης, Μηνάς, Ζυγκερίδης, Σαχινίδης, Ρεντζιλάς, Μπασιάκας, Παπαευθυμίου Χρ., Κέρι, Φλιούκας και Ψύρρας είναι οι 21 εκλεκτοί του κ. Διγκόζη που θα αποφασίσει για την 18αδα μια ώρα πριν την έναρξη του ματς.

Έτσι πλην του Πέντσα που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, εκτός έμειναν και οι Κουλούρης, Γκούβας, Γιδόπουλος, Κατσαντώνης και Τσιαφίτσας.

*goaltrikala.gr

dwtieas_2014_610x400

Μετά την πρόκριση επί του Άρη, ο Δωτιέας Αγιάς θέλει να κάνει νέα υπέρβαση στο Κύπελλο, αντιμετωπίζοντας τα Τρίκαλα για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Στη «μάχη του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής ρίχνεται εκ νέου την Τετάρτη ο Δωτιέας Αγιάς που ταξιδεύει στα Τρίκαλα για τα ημιττελικά του θεσμού απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Μπορεί στο πρωτάθλημα, η λαρισινή ομάδα να παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, όμως στο Κύπελλο, τα έχει καταφέρει περίφημα, αφού για να φτάσει ως εδώ χρειάστηκε να αποκλείσει τον Πύρασο, την ΑΕ Καραϊσκάκη, τον Εθνικό Φιλιππιάδας, αλλά και να θριαμβεύσει κόντρα στον Άρη (0-1 στο Χαριλάου).

Έτσι, αύριο (25/2, 14:45), ο Δωτιέας έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία για ακόμα μια φορά, παίζοντας απέναντι στα Τρίκαλα, σε ένα παιχνίδι που είναι νοκ-άουτ με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Βέβαια, η αναμέτρηση θα έχει πολλές δυσκολίες, μιας και η ομάδα του Διγκόζη και ποιότητα έχει και πρωτοπόρος στον 2ο όμιλο είναι, δείγμα της δυναμικής της και φαβορί στα… χαρτιά είναι.

Ωστόσο εάν ο Δωτιέας πάει με ψυχή και πάθος για το καλύτερο δυνατό. Κι όπου τον βγάλει… Άλλωστε οι παίκτες του Μίλτου Ζιάκα ήδη έχουν κάνει την υπέρβασή τους στον θεσμό και δεν καλούνται να αποδείξουν κάτι.

*mikriliga.org

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected