Κατηγορίες
Super League 1 - Εθνικές Ομάδες

Νέα Ζηλανδία – Ο ομοσπονδιακός προπονητής σκέφτεται Τζημόπουλο!

bfde05b7098d6f4d2522f726affb8ec0_LΣύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Νέα Ζηλανδία, ο Θέμης Τζημόπουλος είναι στις σκέψεις του Άντονι Χάντσον για τις επόμενες κλήσεις στην εθνική ομάδα της χώρας!

Όπως αναφέρει η «New Zealand Herald», ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα έχει καταβολές στη Νέα Ζηλανδία από την πλευρά της μητέρας του και άνθρωποι της ομοσπονδίας της χώρας το… ανακάλυψαν. Υπολογίζοντας πως ο Τζημόπουλος έχει σταθερή παρουσία στον ΠΑΣ και σχεδόν 100 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα, είναι πολύ πιθανό να τον καλέσουν στις επόμενες κλήσεις για την εθνική ομάδα της χώρας!

«Είναι πολύ δυνατός σωματικά και έχει καλή επαφή με τη μπάλα. Είναι έμπειρος, καλός στον αέρα και καταρτισμένος τεχνικά. Πρέπει να είσαι αρκετά καλός για να παίζεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν είναι εύκολο καθόλου και αυτός τα πάει περίφημα», είπε σχετικά ο εκλέκτορας των Νεοζηλανδών, Άντονι Χάντσον. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τελευταίος Έλληνας που είχε αγωνιστεί για τους «All Whites» ήταν ο Κώστας Μπαρμπαρούσης ο οποίος τη σεζόν 2012-2013 είχε βρεθεί στον Παναθηναϊκό.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected