Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο – Δεν κατεβαίνει στον τελικό λόγω έδρας!

KAM56Βόμβα έσκασε πριν από λίγο στο ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας! Η Διοίκηση των Καμένων Βούρλων με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στον τελικό του κυπέλλου Φθιώτιδας, κόντρα στην Ένωση 2010, γιατί «αρνήθηκαν οι υπεύθυνοι» να γίνει ο αγώνας στο ΔΑΚ Λαμίας!

Στην απόφαση που έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγο η Διοίκηση της ομάδας αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Η ομάδα μας τη φετινή χρονιά προσπάθησε να αναβαθμίσει το Φθιωτικό ποδόσφαιρο κάνοντας μια προγραμματισμένη δουλειά στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Η ομάδα μας ευτύχησε έναντι αξιόλογων αντιπάλων να φθάσει στο τελικό κυπέλλου που είναι ένα ποδοσφαιρικό γεγονός για τη Φθιώτιδα αλλά και τη πόλη μας. Στις προσπάθειες μας ήταν να μεταφέρουμε το Λύκειο Καμένων Βούρλων και το κόσμο του δήμου μας στο γήπεδο εκτιμώντας ότι ο τελικός είναι μια ποδοσφαιρική γιορτή.

Σε τέτοιου είδους ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις είθισται ο τελικός να γίνεται στη πρωτεύουσα του νομού μας και στο γήπεδο της Λαμίας. Λυπούμαστε που δε μπορούμε να συμμετέχουμε σε άλλο γήπεδο σ’ αυτό το τελικό.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Α.Ο. Καμένων Βούρλων».

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από την ομάδα των Καμ. Βούρλων, ο τελικός δεν ορίστηκε στο ΔΑΚΛ λόγω άρνησης της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία η οποία έχει πάρει παραχωρητήριο χρήσης από τον Δήμο Λαμιέων για 2,5 χρόνια.

Έτσι η ΕΠΣ Φθιώτιδας κλήθηκε να βρει άλλο γήπεδο, για τον τελικό που αποτελεί γιορτή για το Φθιωτικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι τον Καμένων Βούρλων να προβούν στην παραπάνω απόφαση.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected