Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Γυναικείο Ποδόσφαιρο – “Παπάδες” από την Κρίστεν Πρες! (vid)

91ffcf2032e58333d3f6971c7ad05ac6_LΔύο μεγάλες πρωταγωνίστριες είχε η  θριαμβευτική συμμετοχή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ στο Algarve Cup που διεξήχθη στην Πορτογαλία.

Οι Αμερικανίδες νίκησαν 2-0 στον τελικό την Γαλλία και κατέκτησαν για 10η φορά (ρεκόρ) το τρόπαιο της διοργάνωσης βοηθούμενες τόσο από ένα γκολ ποδοσφαιρικό αριστούργημα από την Κρίστεν Πρες όσο και την απόκρουση από την  γκολκίπερ της  Χόουπ Σόλο του πέναλτι που κέρδισαν προς το τέλος του αγώνα οι Ευρωπαίες και θα μπορούσαν να είχαν ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Ο πρώτη ήταν αυτή που με εξαιρετικό σλάλομ  στο οποίο απέφυγε έξι αντιπάλους πριν με υποδειγματικό πλασέ νικήσει την γκολκίπερ της Γαλλίας  Σάραχ Μπουχαντί.για το 1-0 λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους.

Σ’ ότι αφορά στην γκολκίπερ της νικήτριας που επέστρεψε στην ομάδα έπειτα από τον πρόσφατο …εξοστρακισμό της για εξωαγωνιστικά προβλήματα με τη δικαιοσύνη εκείνη έδρασε στο 81’ όταν το πέναλτι που κέρδισαν οι «τρικολόρ» ανέλαβε να εκτελέσει  η Αμαντίν Ανρί την οποία νίκησε η Σόλο για να μείνει το 2-0 ως το φινάλε της αναμέτρησης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected