Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Καραϊσκάκης – Μακροχώρι 7-0

karaiskakhs[9]Μέσα σε μία ώρα αγώνα η ΑΕ Καραϊσκάκης «έριξε» επτά τέρματα στην ουραγό ομάδα του Μακροχωρίου, την οποία διέσυρε με 7-0 στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων και στη συνέχεια κατέβασε για ένα μισάωρο ταχύτητα.

Μετά από αυτή της τη νίκη, η Αρτινή ομάδα παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου, δύο βαθμούς πάνω από τον δεύτερο ΑΟ Τρίκαλα (3-0 χωρίς αγώνα) και τέσσερις πλέον πάνω από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (2-2 με τον Πύρασο, ισοφαρίζοντας στο 94΄). Η ΑΕ Καραϊσκάκης είναι το «αφεντικό» του ομίλου, το δείχνει κάθε αγωνιστική και όσο φτάνουμε προς το τέλος της σεζόν, όλο και περισσότερο ανοίγει ο δρόμος προς την Β΄ Εθνική κατηγορία.

Στο παιχνίδι με το Μακροχώρι, η Αρτινή ομάδα, όπως αναμενόταν, έπαιξε στο μισό γήπεδο την αντίπαλό της. Στο 12΄ ο Βασίλιεβιτς βγήκε σε θέση τετ α τετ, αλλά πλάσαρε άουτ. Το σκορ άνοιξε ο Καβαλλάρης στο 15΄ και αφού οι Κόλλινς (20΄) και Παπανίκου (24΄) έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, στο 25΄ ο Βασίλιεβιτς μετά από σέντρα του Γυφτοκώστα διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕ Καραϊσκάκης. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Καβαλλάρης έπειτα από σέντρα του Χούσου έκανε το 3-0 και στο 45΄ ο αρχηγός Χούσος με απευθείας χτύπημα φάουλ σημείωσε το τέταρτο τέρμα της ομάδας του.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected