Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 2-0 (photos)

IMG_4879Νίκη που αντιστοιχεί στην οριστική παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Αχιλλέας Νάουσας, στο πιο σημαντικό αλλά και αμφίρροπο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Τάσου Μπράτση επικράτησε με 2-0 του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, χάρη στην οξυδέρκεια (“έκοψε” σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις απειλητικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων) αλλά και την…ειδικότητα του Μερκούρη Καραλιόπουλου στις εκτελέσεις φάουλ αλλά και στο ότι άντεξε στην αρχική πίεση των “πρασίνων” που έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να μπουν μπροστά στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι “φωνάζουν” για τις υποδείξεις του ρέφερι της συνάντησης κ. Καραγκιζόπουλου, κυρίως για τη φάση του 36′ όταν ο Τσανασίδης προσπάθησε να φύγει στην κόντρα και έπεσε στο έδαφος, με τους “πράσινους” να ζητούν τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή του Μπαξεβάνου που ενεπλάκη στη φάση. Εκτός αυτού, διαμαρτυρήθηκαν και για την υπόδειξη του φάουλ στο 55ο λεπτό, από το οποίο προήλθε το γκολ του Αχιλλέα.

IMG_4890

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση και ενώ ο Αγροτικός Αστέρας είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Αργύρη Κουβατσίδη (είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές), ο Δημήτρης Κακούδης πέτυχε το 2-0 και “κλείδωσε” την πιο σημαντική νίκη της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Σάββα Αβετίδη, που πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις για τη νίκη, με νίκη ή ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική κρατά στα χέρια της την 11η θέση (η παραμονή επιτυγχάνεται σε περίπτωση ανόδου του ΑΣ Ειρηνούπολης) ενώ στη μοναδική περίπτωση που μπορεί να καταλάβει την 10η θέση είναι να επικρατήσει του ΦΑΣ Νάουσα και την ίδια ώρα να ηττηθεί ο Άτλας Ζερβοχωρίου από τον αδιάφορο βαθμολογικά Αχιλλέα Νάουσας.

IMG_4912

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

7′ Την ανατροπή του Φεζουλά μέσα στην περιοχή ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι, με τον ρέφερι κ. Καραγκιζόπουλο να δείχνει “παίζετε”.

13’ Κίνηση του Χρήστου Οικονόμου από δεξιά, παράλληλη σέντρα στον αφύλακτο Φεζουλά μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά το πλασέ που δοκίμασε, μπλόκαρε σωτήρια ο Ηλιάδης.

22′ Χλιαρό σουτ του Κακούδη από το ύψος της περιοχής, μπλοκάρει ο Λίκα.

31′ Εκτέλεση φάουλ του Καραλιόπουλου, η μπάλα στο δοκάρι του Λίκα.

36′ Νέες διαμαρτυρίες από πλευράς Αστέρα, για κράτημα του Μπαξεβάνου πάνω στο Τσανασίδη που έφευγε προς την περιοχή των γηπεδούχων, ζητώντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα.

38′ Σουτ του Δημήτρη Σαμαρά έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Λίκα.

45′ Σουτ του Κακούδη από το ύψος της περιοχής επεμβαίνει ο Λίκα.

IMG_4959

51′ Δυνατό σουτ του Χαρατσίδη μετά από ατομική προσπάθεια η μπάλα άουτ.

52′ Καλή στιγμή για τον Αγροτικό, πλασέ του Φεζουλά μέσα από τη μικρή περιοχή, εντυπωσιακά ο Ηλιάδης με διπλή επέμβαση αποσοβεί τον κίνδυνο.

55′ ΓΚΟΛ! Ιδανική και συνάμα εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Καραλιόπουλου, η μπάλα στη γωνία του Λίκα (1-0)

70′ Σουτ του Δημήτρη Σαμαρά, η μπάλα μόλις άουτ.

81′ Βαθιά μπαλιά του Καραλιόπουλου, ο Κακούδης κυνηγά τη φάση, ο Αβετίδης γύρισε προς τον Λίκα, ο επιθετικός του Αχιλλέα πρόλαβε όμως τη μπάλα αλλά ο έμπειρος πορτιέρο του Αγροτικού πρόλαβε πριν βγει μόνος με το τέρμα.

83′ Πάσα του Χάμπαλη για τον Φεζουλά, ο Ηλιάδης επεμβαίνει και μπλοκάρει.

90′ ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, παράλληλη σέντρα του Γιαμαλίδη στον αμαρκάριστο Κακούδη και αυτός από το ύψος της μικρής περιοχής, “κλείδωσε” την παραμονή της ομάδας του στην κατηγορία (2-0)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Χαλατζιούκα

IMG_4934

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Χαρατσίδης, Τσιάκος (82′ Γιαμαλίδης), Μπαξεβάνος (67′ Μάραντης), Καραλιόπουλος, Μπράτσης, Σύγγας, Κακούδης, Σακελλάρης, Καραμεταξάς, Σαμαράς Δ. (92′ Βακαλίδης).

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Λίκα Χ., Κουβατσίδης, Χειμωνίδης, Αβετίδης, Τσανασίδης, Καρολίδης, Λίκα Μ., Οικονόμου Χ., Φεζουλάς, Κοτσογιαννίδης (76′ Ρηγόπουλος), Νικολαϊδης (59′ Χάμπαλης)

*περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected