Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αναγέννηση Άρτας – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-2 (video)

DSCN4033Η ΑΕ Καραϊσκάκης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Αρτινό ντέρμπι της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, καθώς επικράτησε με 2-0 (Τζερεμές 60΄, Κόλλινς 87΄) της Αναγέννησης στο δημοτικό στάδιο Άρτας.

Έτσι και σε συνδυασμό με το 1-1 του ΑΟ Τρίκαλα στη Νεοκαισάρεια (με τον Αχιλλέα να χάνει πέναλτι στις καθυστερήσεις και την ευκαιρία να πάρει τη νίκη), η ΑΕ Καραϊσκάκης βρέθηκε στο +2 από τον ΑΟΤ και τέσσερα σκαλοπάτια μακριά από την Β΄ Εθνική κατηγορία.

Τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές η ΑΕ Καραϊσκάκης έχει μεν δύσκολο πρόγραμμα, αλλά αν δείξει χαρακτήρα μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κατά σειρά η Αρτινή ομάδα θα παίξει με: Οπούντιο Μαρτίνου (εντός), Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (εκτός), Ρήγα Φεραίο (εντός) και ΑΟ Τρίκαλα (εντός). Βέβαια, πλέον υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το πρωτάθλημα να κριθεί την τελευταία αγωνιστική στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Όσον αφορά την Αναγέννηση Άρτας, θέλει αρχικά αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνα με τον Θεσπρωτό και στη συνέχεια θα υποδεχτεί τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Την προτελευταία αγωνιστική θα παίξει στην Αγιά Λάρισας με τον Δωτιέα και στο φινάλε θα πάρει χωρίς αγώνα τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα παραμένει σε δύσκολη θέση, αλλά εχει παιχνίδια που μπορεί να της δώσουν τους βαθμούς που χρειάζονται για την παραμονή.

το ρεπορτάζ της σημερινής αναμέτρησης στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected