Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Εφημερίδα “Metrosport” – Ντύνεται στα “ασπρόμαυρα” ο Μπαργκάν

075014

Το ζήτημα των χρεών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο και η υπόθεση του νέου τεχνικού διευθυντή αποτελούν τις πρώτες προτεραιότητες του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι εν όψει της νέας σεζόν οι Θεσσαλονικείς δεν παρακολουθούν ποδοσφαιριστές ή δεν βρίσκονται σε συζητήσεις με κάποιους από αυτούς.

Ένας τέτοιος φαίνεται πως είναι και ο Κενάν Μπαργκάν της Βέροιας, ο οποίος είναι «stand by» – όπως γράφει και η εφημερίδα από τη συμπρωτεύουσα Metrosport – και μάλιστα γίνεται λόγος για συμφωνία που ενδεχομένως να ενεργοποιηθεί, μόλις τελειώσει το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή.

Ο 26χρονος εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του στον Οδυσσέα Αναγέννησης και από το 2010 φοράει τη φανέλα της Βέροιας, με την οποία μετράει 121 συμμετοχές και οχτώ γκολ αυτά τα πέντε χρόνια.

Η λογική της απόκτησης του Μπαργκάν, πάντως, έχει να κάνει περισσότερο με τη δημιουργία βάθους στον πάγκο, αφού προτεραιότητα για τη διοίκηση είναι παίκτες επιπέδου… Νομπόα.

Στις 13 Μαΐου το ΠΑΟΚ – Εθνική Ελλάδας 2004

Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η Ευχή του Χρυσοβαλάντη, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στη Τούμπα, σε ένα γήπεδο γεμάτο όπου εκείνη την ημέρα δίπλα στην Περηφάνεια, την Αντίσταση, το Ονειρο και την Κατάκτηση θα φωλιάσουν η Χαρά, η Δύναμη και η Ελπίδα!

Πρόκειται για μία κίνηση που γίνεται σε συνεργασία με το «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)» ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιθυμία του Χρυσοβαλάντη και ανέλαβαν μια σοβαρή και δύσκολη αποστολή!

Για πρώτη φορά μια ποδοσφαιρική ομάδα και ένας φιλανθρωπικός οργανισμός οργανώνουν μία ενέργεια με αφετηρία την πρωτοβουλία ενός παιδιού για να ενισχύσει έναν έτερο οργανισμό, όπως είναι αυτός του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected