Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Αστέρας Τρίπολης – Οι 3+1 μεταγραφές του καλοκαιριού

asteras-partizan-604x345Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του Αστέρα Τρίπολης έχουν κλείσει οριστικά για δύο χρόνια τον Απόστολο Γιάννου που μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο, κάτι που είχε γίνει γνωστό από τον Ιανουάριο.

Παίκτης του Αστέρα όμως θα πρέπει να θεωρείται και ο Χαμνταντί από τον Απόλλωνα Λεμεσού, το όνομα του οποίου βγήκε στην επιφάνεια την προηγούμενη εβδομάδα από τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης.

Η συμφωνία δεν θα πάρει επίσημη μορφή ακόμα, αφού ο 30χρονος έχει ομάδα, αλλά το καλοκαίρι θα φοράει τη φανέλα των Αρκάδων.

Το νέο όνομα που φέρνει το ρεπορτάζ των Αρκάδων είναι αυτό του Σεμπαστιάν Παλάσιος της Μπόκα Τζούνιορς ο οποίος μάλιστα φέρεται να είναι κλεισμένος. Πρόκειται για έναν 23χρονο επιθετικό ο οποίος είναι μόλις 1.63 και διακρίνεται για την ταχύτητά του.

Τις τελευταίες χρονιές έχει αγωνιστεί ως δανεικός στις Άρσεναλ Σαραντί και Ουνιόν Σάντα Φε, ενώ φέτος με τη φανέλα της Μπόκα σε 3 εμφανίσεις έχει 2 γκολ.

Τελευταίο όνομα στη λίστα των ιθυνόντων της Τρίπολης είναι του Μάρκου Βελλίδη που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και εξετάζεται πολύ σοβορά, αφού ο Κοσίτσκι δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του μέχρι σήμερα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected