Κατηγορίες

2ο All Star Game – Οι βραβεύσεις και οι απονομές

DSCN6554

 

Εκτός του αγώνα των Επιλέκτων, το εορταστικό πρόγραμμα αλλά και τον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο ημίχρονο (περισσότερα σε νέα ανάρτηση), το ImathiaSportsNews θα βραβεύσει πρόσωπα και ομάδες που διακρίθηκαν τη φετινή χρονιά και όχι μόνο.

Την αρχή θα κάνει ο 1ος σκόρερ της Α1 Ερασιτεχνικής Βασίλης Παπαδόπουλος, ποδοσφαιριστής του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων ο οποίος με 31 τέρματα αναδείχτηκε κορυφαίος “γκολτζής” της φετινής χρονιάς.

Βραβείο θα παραλάβουν επίσης οι πρώτοι σκόρερ της Α2 Ερασιτεχνικής στους δύο ομίλους και συγκεκριμένα οι Αποστόλης Λίτσι (ΑΕ Αλεξάνδρειας, 1ος όμιλος) και Χάρης Παραστατίδης (Κεραυνός Επισκοπής, 2ος όμιλος), ο 1ος στράικερ της Β Ερασιτεχνικής (Άγγελος Γκριτζιαλιώτης, ΜΑΣ Βεργίνας) αλλά και ο Θοδωρής Πέτγαζλης που με 6 τέρματα ήταν αυτός που σκόραρε τα περισσότερα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Στη συνέχεια θα απονεμηθούν τρεις πλακέτες, σε ομάδες και πρόσωπα που διακρίθηκαν τόσο τη φετινή χρονιά όσο και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αρχικά, πλακέτα διάκρισης θα παραλάβει ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ο οποίος κατέκτησε το φετινό Κύπελλο Ερασιτεχνών Ημαθίας ενώ θα ακολουθήσει ο Νίκος Περηφανόπουλος του ΦΑΣ Νάουσα, ο οποίος μετά τη μεγάλη έρευνα του ImathiaSportsNews, αποκαλύφθηκε πως έχει αγωνιστεί σε 180 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου, δηλαδή επί 6 συναπτά έτη!

Τέλος, τιμητική πλακέτα θα παραλάβει και ο Θοδωρής Γκίτκος, παλαίμαχος τερματοφύλακας μεταξύ άλλων των Ολυμπιακού Βόλου, Εθνικού Αστέρα και Άρη ο οποίος με 300 περίπου επαγγελματικές συμμετοχές, κοσμεί με την παρουσία του τον νομό μας και όχι μόνο.

Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα απονείμουν τα βραβεία και τις τιμητικές πλακέτες, ήδη έχουν αποσταλεί οι προσκλήσεις σε διακεκριμένους αθλητές μεταξύ άλλων τους Αντώνη Νατσούρα, Κώστα Παυλόπουλο, Δημήτρη Πετκάκη, Μερκούρη Καραλιόπουλο κ.α.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected