Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γερμανία – Αποτελεί είδηση η ήττα της Μπάγερν! (vid)

ea32963dde2d4d5b157b67bd18f69871_LΣημαντικό βήμα για την κατάληψη της 3ης θέσης έκανε η Μπάγερ Λεβερκούζεν ύστερα από τη σπουδαία της νίκη με 2-0 επί της Μπάγερν Μονάχου.

Στην 3η θέση της βαθμολογίας του γερμανικού πρωταθλήματος αναρριχήθηκε η Μπάγερ Λεβερκούζεν η οποία στο σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, υποδέχτηκε την Μπάγερν Μονάχου για να επικρατήσει 2-0.

Οι Βαυαροί από την πλευρά τους, έχοντας ήδη κατακτήσει τον τίτλο, είχαν προφανώς το μυαλό τους στις αναμετρήσεις με τη Γιουβέντους για το Champions League, κάτι που φάνηκε από το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκαν αρκετές αλλαγές.

Στο 55’ οι «ασπιρίνες» άνοιξαν το σκορ με εξαιρετικό γκολ του Καλχανόγλου για να γίνει το τελικό 2-0 από τον Μπραντ στο 81’ που καθάρισε το παιχνίδι για τους γηπεδούχους.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Γεβντάι, Τοπράκ, Βεντέλ, Ράιναρτζ, Ρόλφες, Μπελαράμπι (90’ Γιουρτσένκο), Καλχανόγλου (75’ Μπραντ), Σον, Κίσλινγκ (75’ Ντρμιτς).
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ραφίνια, Μαρτίνεθ (62΄Μπενάτια), Ντάντε, Στρίντερ, Λαμ (64΄ Τιάγκο), Γκαουντίνο, Σβαϊνστάιγκερ, Βάισερ, Γκέτσε, Πιζάρο (72’ Γκόρτιερ).

δείτε το βίντεο στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected