Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Μαγνησιακός – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 4-3

58860721d243167f8aaa95148bde06b6_LΗ γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού υποδέχθηκε σήμερα το μεσημέρι (Κυριακή, 3/5, 17.00) τονΑγροτικό Αστέρα. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Γήπεδο Ι. Μ. Δημητριάδος (Ξηριάς) για τη 14η (τελευταία) αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Η ομάδα του Βόλου κατάφερε να κερδίσει τον Αγροτικό Αστέρα με σκορ 4-3 και να παραμείνει στην Κατηγορία. Τα γκολ για την ομάδα του Μαγνησιακού πέτυχαν οι Σέλα (5΄, 33΄, 49΄) και Λιάκου (52΄), ενώ για την ομάδα της Ημαθίας οι Παπαδοπούλου (34΄) και Μουρατίδου (1΄, 84΄) .

Από δύο τέρματα πέτυχαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο

Ο Μαγνησιακός δεν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ο Αγροτικός Αστέρας μόλις στο 1΄ της αναμέτρησης κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Η Μουρατίδου με τη βοήθεια των συμπαικτριών της έφτασε έξω από την περιοχή του Μαγνησιακού και με ένα πολύ ωραίο σουτ στη δεξιά γωνία της Μαργαρίτη έγραψε το 0-1. Οι παίκτριες του Θεόδωρου Κατσαμόρα δεν το έβαλαν κάτω και μάλιστα μετά από τέσσερα λεπτά κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Στο 5΄ μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ του Μαγνησιακού προς την περιοχή του Αστέρα, η άμυνα της φιλοξενούμενης ομάδας έδιωξε πάνω στη Σέλα που βρισκόταν λίγο έξω από την περιοχή και εκείνη έπιασε ένα ωραίο σουτ με κατεύθυνση προς τη δεξιά γωνία της Σιακαβάρα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα 1-1. Μετά από περίπου είκοσι λεπτά, η Κωνσταντινίδου που δέχθηκε τη μακρινή μπαλιά, σούταρε εντός περιοχής, αλλά η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι, διότι κατέληξε στο δοκάρι της Μαργαρίτη.

Στο 28΄ η Λιάκου βρέθηκε αμαρκάριστη μέσα στην περιοχή του Αγροτικού αστέρα και έπειτα από παράλληλη σέντρα της Χρυσικοπούλου από τα δεξιά, έπιασε το σουτ, αλλά η άμυνα της φιλοξενούμενης ομάδας κατάφερε να διώξει επάνω στη γραμμή. Πέντε λεπτά αργότερα, η Χρυσικοπούλου προσπάθησε να βγάλει σέντρα από τα δεξιά, αλλά το χέρι της αμυντικού του Αστέρα εντός της περιοχής, διέκοψε την προσπάθειά της και ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρίξει πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε η Σέλα που έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της Σιακαβάρα, πετυχαίνοντας την ανατροπή 2-1. Όμως, η κυανόλευκη ομάδα δεν πρόλαβε να χαρεί το γκολ της Σέλα, γιατί με τη σέντρα, η ομάδα του Αστέρα, κατάφερε να φέρει ξανά το παιχνίδι στα ίσα. Στο 34΄ ο Αστέρας δημιούργησε μία πολύ καλή επιθετική προσπάθεια από τα δεξιά. Η μπάλα έφτασε στην Παπαδοπούλου, η οποία βρισκόταν μέσα στην περιοχή του Μαγνησιακού και με ωραίο σουτ έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα 2-2. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η ομάδα του Αστέρα λίγο έλλειψε να φύγει με προβάδισμα ενός τέρματος για τα αποδυτήρια, αλλά η Μαργαρίτη με σωτήρια επέμβαση πάνω στη γραμμή, είπε «όχι» στην κεφαλιά της Μουρατίδου.

Ο Μαγνησιακός το ήθελε παραπάνω και δίκαια κέρδισε, 4-3 τον Αστέρα

Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, ο Μαγνησιακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και μάλιστα κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Στο 49΄ η Σέλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Σιακαβάρα 3-2. Μετά από τρία λεπτά, ο Μαγνησιακός πέτυχε και άλλο τέρμα. Η Μεγαγιάννη στο 52΄ με εκτέλεση φάουλ έβγαλε ωραία μπαλιά στην αμαρκάριστη Σέλα που βρισκόταν στα αριστερά της περιοχής του Αστέρα και εκείνη από κοντά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της 4-2.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Μουρατίδου βρέθηκε τετ-α-τετ με τη Μαργαρίτη, αλλά εκείνη απέκρουσε σωτήρια. Στο 69΄ η Δρενοβιάδου πέρασε στη θέση της ανήμπορης να συνεχίσει Σιακαβάρα, αλλά τον ρόλο της τερματοφύλακα ανέλαβε η Ζουμπουλίδου. Η Δρενοβιάδου δύο λεπτά αργότερα είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία με σουτ μέσα από την περιοχή του Μαγνησιακού, αλλά η Μαργαρίτη με τη βοήθεια και του δοκαριού της, δεν της επέτρεψε να «βρει» δίχτυα.

Επίσης, στο 78΄ η Μαργαρίτη μπορεί να απέκρουσε το σουτ στο τετ-α-τετ της Μουρατίδου, αλλά στο 84΄ σε παρόμοια φάση, δεν τα κατάφερε και η παίκτρια του Αστέρα μείωσε σε 4-3. Η ομάδα της Ημαθίας προσπάθησε να πετύχει ακόμη ένα τέρμα και να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο της Ι. Μ. Δημητριάδος, αλλά δεν τα κατάφερε και ο Μαγνησιακός σφράγισε πανάξια την παραμονή του.

Συνθέσεις

Μαγνησιακός: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Καλαπαναγιώτου, Σιδεροπούλου, Ξάνθη, Μανιαδάκη, Σέλα, Χρυσικοπούλου (85΄ Ντοκούζη), Λιάκου, Κατσιαβριά (58΄ Πέτση), Κοσμοπούλου (70΄ Δερβενιώτη)

Αγροτικός Αστέρας: Σιακαβάρα (69΄ Δρενοβιάδου), Στρίμπα, Τσαγκαλίδου (90+ Πιστοφίδου), Φεΐμ, Κασιανίδου (87΄ Δεληγιαννίδου), Κιουτάχιαλη, Ζουμπουλίδου, Μουρατίδου, Κωνσταντινίδου, Ντούσκα, Παπαδοπούλου

*Δημήτρης Μπιτολάς, goalpost.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected