Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Βασίλης Παπαδόπουλος : “Προπονητές και συμπαίκτες οι αιτίες που διακρίθηκα”

DSC_0200Δηλώσεις στα πλαίσια της βράβευσης του ως 1ος σκόρερ της Α1 Ερασιτεχνικής στο 2ο All Star Game παραχώρησε ο αρχηγός του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, Βασίλης Παπαδόπουλος.

Ο 31χρονος επιθετικός πραγματοποίησε παράλληλα έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς, κατά την οποία εκτός της προσωπικής του διάκρισης, τονίζει με ιδιαίτερη έμφαση πως ο προπονητής του αλλά και οι συμπαίκτες του ήταν αυτοί που τον βοήθησαν σημαντικά ώστε να παραλάβει στο τέλος το βραβείο του 1ου σκόρερ της κατηγορίας, που για πρώτη φορά κατακτά ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Θα ήθελα μέσω του ImathiaSportsNews να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου, Γιώργο Ντάμτσιο για την ομολογουμένως επιτυχημένη φετινή χρονιά. Οι ικανότητες του αλλά και ο τρόπος παιχνιδιού που εφάρμοσε φέτος, σε συνδυασμό με το ταλέντο των συμπαικτών μου, ήταν οι κύριες αιτίες που η ομάδα ήταν ανταγωνιστική αλλά και παράλληλα αυτές που με βοήθησαν ώστε να χριστώ πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Διούδη, ο οποίος ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να με βραβεύσει στο 2ο All Star Game της Νάουσας, μία διοργάνωση για την οποία αξίζουν συγχαρητήρια στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο και το ImathiaSportsNews, για την πρωτοβουλία αλλά και τη γενικότερη διάθεση για προβολή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Ημαθία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected