Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη Βόλου – Ολοκληρώνει τις δοκιμές ο Λεωνίδας Μπίλης

1a6e13b5db7dc489a621fa6cbd4fe072_LΟι δοκιμές συνεχίζονται στη Νίκη με τον Λεωνίδα Μπίλη και τους συνεργάτες του να έχουν περάσει στην τελική φάση και να καταλήγουν στους εκλεκτούς.

Την Παρασκευή ολοκληρώνονται οι προπονήσεις δοκιμών, οι οποίες βοήθησαν το τεχνικό τιμ να καταλήξει σε ποδοσφαιριστές νεαρούς κυρίως για το ρόστερ, οι οποίοι αναμένεται να ακολουθήσουν και την προετοιμασία. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε και σε παιδιά των Νέων Αθλητών και της Νίκης, ενώ την επόμενη εβδομάδα ο προπονητής της ομάδας θα δει και τους παίκτες της Κ15, ώστε να βγάλει συμπεράσματα και για αυτούς και να αποκτήσει άποψη για τα ταλέντα της ομάδας.

Από κει και πέρα οι επαφές της διοικούσας επιτροπής συνεχίζονται εντός και εκτός νομού. Πολύ καλή περίπτωση θεωρούν στη Νίκη τον Ταουσιάνη, που προέρχεται από την Κ20 του ΠΑΟΚ και είναι επιθετικός και είναι αισιόδοξοι οτι θα κλείσει η συμφωνία μαζί του, ενώ φυσικά υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές στη λίστα, έμπειροι και ταλαντούχοι. Μάλιστα από την κυανόλευκη ομάδα βγαίνει προς τα έξω οτι σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις. Στη Νίκη με σοβαρότητα και κάθε μυστικότητα προχωρούν τις επαφές τους, χωρίς να επιβεβαιώνουν ονόματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το magnesiasports μέχρι στιγμής σας έχει ενημερώσει για το ενδιαφέρον για Χειλά, Ταουσιάνη, Κεμάλι και για τις πολύ καλές εντυπώσεις που αφήνουν οι Ζαρίφης και Καρακώστας, όπως και ο Κανταρτζής που δοκιμάστηκε. Από κει και πέρα οι επαφές με πρώην παίκτες της Νίκης είναι επίσης δεδομένες, ωστόσο στην κυανόλευκη ομάδα κανείς δεν ανοίγει τα χαρτιά του.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected