Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Αστέρας Τρίπολης – Στα κυανοκίτρινα ο Ντουντού, πλησιάζουν Παλάσιος και Φούντας!

f0df4b805d49ef020b54f8cf336d6165_LΤη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης θα φορά τη νέα σεζόν ο Εντουάρντο Ντος Σάντος ή απλώς Ντουντού.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Τρίπολη για τις τελικές συζητήσεις, με τον μάνατζέρ του να κλείνει το ντιλ. Ο Βραζιλιάνος μέσος αποκτήθηκε δανεικός από τη Σάο Μπεράρντο, ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Παουλίστα και αποτελεί το αποτέλεσμα του σκάουτινγκ που έκαναν οι Νίκος Γαλανακόπουλος και Δημήτρης Τερεζόπουλος κατά το πρόσφατο ταξίδι τους στο Σάο Πάολο. Βέβαια, το μειονέκτημα του Ντουντού είναι ότι καταλαμβάνει θέση ξένου, μιας και δε διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο. Κι αυτό περιορίζει κάπως τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό του Αστέρα.

πηγή

ImageHandler

Με τη συμμετοχή στο Europa League της ερχόμενης περιόδου να είναι εξασφαλισμένη, στον Αστέρα Τρίπολης αρχίζουν ήδη να κινούνται για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Παλάσιος ο οποίος είναι 22 ετών, έπαιξε την περασμένη περίοδο σε πέντε ματς με την Μπόκα Τζούνιορς, σκόραρε δύο φορές και αγωνίζεται περισσότερο στα άκρα της επίθεσης.

Σύμφωνα με τη SportDay, η μεταγραφή του βρίσκεται στην τελική ευθεία και εκτός απροόπτου θα υπογράψει στον Αστέρα.

Κι αν ο Παλάσιος ήταν γνωστός στο ρεπορτάζ των Αρκάδων, το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι αυτό του Ταξιάρχη Φούντα που πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανιώνιο και πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο.

Οι Αρκάδες βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Σάλτσμπουργκ στην οποία ανήκει ο παίκτης ώστε να αποκτηθεί ως δανεικός, αλλά στη συμφωνία θα υπάρξει και οψιόν αγοράς, ώστε να ενεργοποιηθεί αν και εφόσον ο νεαρός πείσει με τις εμφανίσεις του.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected