Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Έναν βαθμό για την πρώτη θέση ο ΠΑΟ, επισφαλής η δεύτερη θέση για ΠΑΟΚ

ImageHandlerΤο θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρει από σήμερα στην πρώτη θέση των πλέι οφ και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει ο Παναθηναϊκός υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ στην «Λεωφόρο» (NS1, 20:30). Στο άλλο ματς της ημέρας ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ατρόμητο (NS2, 18:15).

Με την 4η αγωνιστική συνεχίζονται σήμερα τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρει και μαθηματικά στην πρώτη θέση. Στον αγώνα που προηγείται χρονικά ο Αστέρας αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Ατρόμητο.

Μια νίκη ή μία ισοπαλία μακριά από την κατάληψη της πρώτης θέσης βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» μετά από την νίκη του στην «Τούμπα», με 1-0, την προηγούμενη αγωνιστική βρίσκεται αγκαλιά με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη ο «δικέφαλος» θα ψάξει την πρώτη του νίκη στα φετινά πλέι οφ με σκοπό να μειώσει την διαφορά από την κορυφή και στις εναπομείναντες αγωνιστικές να διεκδικήσει την πρώτη θέση.

Απουσίες

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα. Έτσι όπως και στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πέτριτς, Χουχούμη και Κλωναρίδη. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην «Λεωφόρο» αποδεκατισμένος. Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει συνολικά σε έξι παίκτες, τον τιμωρημένο Τζιόλη και του τραυματίες Σαλπιγγίδη, Γλύκο, Δεληγιάννη, τον άρρωστο Σκόνδρα, ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ εκτός αποστολή είναι και ο Νομπόα.

Αποστολές

Αποστολή Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Πράνιτς, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νίνης και Μπερίσα.

Αποστολή ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κάτσε, Μαντούρο, Κ. Σαββίδης, Μακ, Πόζογλου, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης και Αθανασιάδης.

Στον αγώνα που προηγείται χρονικά ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ατρόμητο. Και οι δύο ομάδες ψάχνουν ακόμα την πρώτη του νίκη στην διαδικασία των πλέι οφ. Οι δύο ομάδες προέρχονται από την μεταξύ τους «λευκή» ισοπαλία. Με την πρώτη θέση και την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ να έχει σχεδόν χαθεί πρωταρχικός στόχος και των δύο ομάδων είναι το καλύτερο «πλασάρισμα» στην βαθμολογία, ώστε να αποφύγουν τους προκριματικούς γύρους του Γιουρόπα Λιγκ.

Απουσίες

Ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι τους Μάσα και Μπαντιμπανγκα που αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αντίθετα κανονικά στην αποστολή είναι ο Φακούντο Πάρα. Από την άλλη ο Νίκος Νιόμπλιας δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Πίτου Γκαρσία και Σωκράτη Φυτανίδη.

Αποστολές

Αποστολή Αστέρα Τρίπολης: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Αλόκο, Λούι, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Νίκο Φερνάντεθ, Ρόλε, Γιαννιώτας, Μούκαμ, Μπαράλες, Πάρα και Σκούρτης.

Αποστολή Ατρόμητου: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Αγκουαζί, Δημούτσος, Μπάλλας, Κατσουράνης, Μαρσελίνιο, Νάστος, Καραμάνος, Γεωργίου, Καράσκο, Παπάζογλου, Ούμπιντες, Κοντοές, Ναπολεόνι και Μπρίτο.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστική (31/5)

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (NOVASPORTS 2, 18:15)
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (NOVASPORTS 1, 20:30)

Η βαθμολογία των πλέι οφ

1. Παναθηναϊκός        11 Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ
2. ΠΑΟΚ                      4 Προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ
3. Αστέρας Τρίπολης   3  Προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ
4. Ατρόμητος                2 Προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected