Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Πρώτη μεταγραφή του Μπενίτεθ ο Αγκουέρο;

realΟ Ράφα Μπενίτεθ μετράει ώρες μέχρι να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τη Ρεάλ και σύμφωνα με σημερινή αποκάλυψη της “As” ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να του κάνει δώρο τον… Σέρχιο Αγουέρο.

Η φετινή σεζόν άφησε μία πικρή γεύση στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς δεν πανηγύρισαν ούτε έναν τίτλο (μετά μάλιστα από την κατάκτηση του Champions League και το Copa del Rey το 2014) και όλα δείχνουν πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Έτσι μετά την απόφασή του να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Ράφα Μπενίτεθ να παίρνει τη θέση του Κάρλο Αντσελότι (θα γίνει μόλις ο τέταρτος Μαδριλένος προπονητής στην ιστορία των “μερένγκες”) είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει μία μεταγραφή-βόμβα ανάλογη με αυτές των Γκάρεθ Μπέιλ και Χάμες Ροντρίγκες τα προηγούμενα καλοκαίρια.

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η “As”, o μεγάλος στόχος του προέδρου της “βασίλισσας” είναι ο ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος προέρχεται μάλιστα από μία εντυπωσιακή σεζόν στην Premier League που τον βρήκε πρώτο σκόρερ με 26 γκολ.

“Έχει ακόμα σπίτι στην ισπανική πρωτεύουσα”, αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά το εν λόγω μέσο, το οποίο υπενθυμίζει ότι ο “Κουν” ήταν το μεγάλο “κανόνι” της συμπολίτισσας Ατλέτικο από το 2006 μέχρι το 2011 μέχρι να πάρει μεταγραφή στους “πολίτες”.

Δείτε το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της “As” με κεντρική φιγούρα τον “Κουν” Αγουέρο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected