Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Παραμένει το αδιέξοδο στον Ρήγα, ο Μίχος προπονητής στον Ιάλυσο

rigasfer2015panig_610x400Χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Βελεστίνο, η δεύτερη κατά σειρά Γενική Συνέλευση του συλλόγου, με μόνο σκοπό την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Παρά την παρουσία πολλών φίλων της ομάδας και αρκετών παλαιών παραγόντων δεν υπήρξε κάποια υποψηφιότητα ή έστω πρόταση με αποτέλεσμα να οριστεί και νέα τρίτη γενική συνέλευση για την επόμενη Δευτέρα 15/6 , στις 9:00 το βράδυ και πάλι στον χώρο του ΚΑΠΗ στον πεζόδρομο του Βελεστίνου.

mixos-640x420_610x400

Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την συμφωνία με τον Πέτρο Μίχο, ο οποίος θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα του Ιάλυσου στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Πέτρο Μίχο. Μετά από συνάντηση του προέδρου της ομάδας Μιχάλη Χατζηνικήτα και του αντιπροέδρου Θανάση Χατζηστρατή στην Αθήνα με τον κ. Μίχο και αφού συμφωνήθηκαν το πλάνο και οι στόχοι για τη νέα σεζόν, έδωσαν τα χέρια. Ο κ. Μίχος αναμένεται την Πέμπτη στη Ρόδο και το Σάββατο θα δώσει συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected