Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Ουσέρο και Βιτόλο στον Ατρόμητο, “πακέτο” δύο Αργεντίνοι για Αστέρα!

1a1d1195f87d633ea11f9d8ae0fada77_LΣημαντική ενίσχυση για τον Ατρόμητο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2017 με τον Φερνάντο Ουσέρο!

Μια αρκετά δυνατή μεταγραφή έκανε την Τετάρτη ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες «έκλεισαν» τη συμφωνία με τον Φερνάντο Ουσέρο, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα των δυτικών προαστίων. Μάλιστα, ο Ισπανός μέσος είχε συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο κι έλυσε μετά από συνάντηση του εκπροσώπου του με τους Αρκάδες.

Ο Ουσέρο πέρσι δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της χρονιάς στον Αστέρα καθώς είχε δοθεί δανεικός στην Αλκορκόρν της πατρίδας του, ενώ το… γυαλί είχε «σπάσει» μεταξύ των δυο πλευρών εδώ κι αρκετό καιρό. Για αυτό τον λόγο, ο Ουσέρο είχε βρεθεί αρκετές φορές ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, όμως, καμία από τις δυο ομάδες δεν κινήθηκε όπως ο Ατρόμητος που εξασφάλισε την υπογραφή του!

72b37238631b3571d4a92e2dc882a632_L

Θέλει και Βιτόλο!

Γκάζι έχει πατήσει ο Ατρόμητος για την ενίσχυσή του, καθώς κινείται για την απόκτηση Ισπανού χαφ με εμπειρία από Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος αγωνίζεται στην Τενερίφη, μετά από θητεία σε Άρη, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στο ελληνικό πρωτάθλημα από το 2008 ως το 2013. Στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του στην Τουρκία και την Ελάζιγκσπορ, αλλά το περασμένο καλοκαίρι προτίμησε να επιστρέψει στην πατρίδα του την Τενερίφη και να αγωνιστεί εκεί. Και τότε ο Ατρόμητος είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον 32χρονο μέσο, αλλά δεν τα είχε καταφέρει και επανήλθε πάλι με νέα πρόταση.

περισσότερα στo onsports.gr

serrano

Είναι γνωστό πως ο Αστέρας Τρίπολης προτιμά την αγορά της Αργεντινής για την ενίσχυσή του και δημοσιεύματα από τη χώρα του τάνγκο κάνουν λόγο για συμφωνία με δυο παίκτες.

Ο λόγος για τους Βάλτερ Σεράνο και Φεντερίκο Γκονσάλες, οι οποίοι αγωνίζονται στην Ατλέτικο Ραφαέλα και είναι συμπαίκτες του πρώην… Αρκά, Άντριαν Μπαστία, που τους έχει πει τα καλύτερα.

Ο πρώτος είναι μέσος 28 ετών, μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ και ως επιτελικός μέσος. Αποτελεί γέννημα θρέμμα της Ατλέτικο Ραφαέλα, στην οποία αγωνίζεται 12 χρόνια, κάνοντας διάλειμμα για μια σεζόν στην Αργεντίνος Τζούνιορς. Η ομάδα του θέλει να τον παραχωρήσει και ο Αστέρας Τρίπολης φέρεται να είναι ο προορισμός του.

Μαζί με τον Σεράνο, οι Αρκάδες φαίνονται έτοιμοι να αποκτήσουν και τον Γκονσάλες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Ραφαέλα. Ο 28χρονος επιθετικός, μπορεί να παίξει τόσο ως φορ, όσο και στα άκρα της επίθεσης, έχει αγωνιστεί σε Ιντεπεντιέντε, Φέρο Καρίλ και από το 2010 φορούσε τη φανέλα της Ατλέτικο Ραφαέλα.

περισσότερα αλλά και βίντεο με τα πεπραγμένα τους στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected