Κατηγορίες

ImathiaSportsNews – Οι 4+1 λόγοι για τους οποίους αλλάζουμε…

Untitled-1

Προ των πυλών για τη μεγάλη αλλαγή βρίσκεται το ImathiaSportsNews, την αθλητική ιστοσελίδα που την αγαπήσατε και στηρίξατε από την πρώτη μέρα!

Μπορεί ο προγραμματισμός για τη μετάβαση στη νέα εποχή να ήταν για το 2016, ωστόσο κάποια γεγονότα αλλά και συμπεριφορές εντός των τειχών (σ.σ. Ημαθία), μας αναγκάζει να προχωρήσουμε άμεσα στην αλλαγή και έτσι ήδη έχουν μπει στις ράγες οι νέες δυνατότητες που θα σας παρέχει η νέα ιστοσελίδα.

Αυτά που έχουμε αποκαλύψει μέχρι στιγμής είναι η μεγέθυνση του γκρουπ συνεργατών που φέτος θα αναλάβουν το μέγιστο έργο να φέρουμε την ενημέρωση σε ένα άλλο επίπεδο, μακριά από τα στερεότυπα και τα στενά σύνορα του νομού μας. Γι αυτό το λόγο, το όνομα του site θα αποκτήσει μια ονομασία που θα παραπέμπει σε κάτι γενικότερο ώστε να απευθυνόμαστε σε όλους τους αναγνώστες της ελληνικής επικράτειας.

Αυτό θα γίνει εξ αρχής με την διεύρυνση της δημοσιογραφικής κάλυψης της Γ Εθνικής Ερασιτεχνικής, που θα αποτελέσει για μας τον “Δούρειο Ίππο” για τα επόμενα χρόνια, καθώς η συγκεκριμένη κατηγορία είναι το μεγάλο “στοίχημα” της ιστοσελίδας. Οι φανατικοί της κατηγορίας (εκτός της ειδησεογραφίας και των στατιστικών) θα έχουν τη δυνατότητα με νέα LIVE εφαρμογή να βλέπουν όλους τους αγώνες ΖΩΝΤΑΝΑ κάθε Κυριακή, ενώ οι “Βάλτος Boys” που από φέτος θα είναι στην παρέα μας, θα εφορμούν σε έναν αγώνα κάθε αγωνιστικής, τον οποίο θα καλύπτουν εξ ολοκλήρου.

Τα παραπάνω ωστόσο αποτελούν το 1/10 από τις δυνατότητες που θα παρέχει το νέο site και σταδιακά, τις επόμενες μέρες, θα μπορούμε να πούμε περισσότερα…

DSC_0254

Ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που ήδη μας ρωτούν για ποιο λόγο προχωρούμε σ αυτή την αλλαγή. Χωρίς να πλατειάσομε και χωρίς περιστροφές, σας έχουμε μια πεντάδα αφορμών!

1. Κάθε ιστοσελίδα που σέβεται τους αναγνώστες της και ακολουθεί τις νέες τάσεις, πρέπει κάθε εύλογο χρονικό διάστημα να αλλάζει, είτε περιβάλλον ανάγνωσης είτε το design ή ακόμη και το όλο “στήσιμο”.

2. Η επισκεψιμότητα αλλά και οι απαιτήσεις στον τομέα της διαφήμισης, μας αναγκάζουν ακόμη πιο σύντομα να σκεφτούμε το επόμενο βήμα. Οι πάνω από 15.000 επισκέψεις καθημερινά και πάνω από 20.000 τα Σαββατοκύριακα είναι στατιστικά που αποτελούν “ταβάνι” για τοπικό αθλητικό site.

3. Η εντυπωσιακή πραγματικά ανταπόκριση του Live της Γ Εθνικής αλλά και οι τεράστιες δυνατότητες που έχει η συγκεκριμένη διαδικασία, απαιτούν νέες πρακτικές αλλά και νέο design για τον αναγνώστη.

4. Η είσοδος του στοιχήματος ακόμη και στη Γ Εθνική αλλά και η αδειοδότηση όλο και περισσότερων εταιριών από το Ελληνικό κράτος, μας επιτρέπουν να δώσουμε τη δυνατότητα σε αυτές να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια καθώς η συγκεκριμένη κατηγορία, όπως αναφέραμε και πριν, θα είναι για μας η “γραμμή πυρός”!

5. Οι απανωτές “σφαλιάρες” από τοπικούς παράγοντες (και όχι μόνο…) με αποκορύφωμα το 2ο All Star Game, μας δίνει την πάσα για άμεση στροφή σε νέες αναζητήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αφαιρούμε το τοπικό στοιχείο. Ωστόσο θα υπάρχουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις με κύριο μέλημα τον ποδοσφαιριστή.

Σύντομα θα δημοσιεύσουμε το νέο logo της ιστοσελίδας, παράλληλα βεβαίως και με την ονομασία που (το μόνο που μπορούμε να πούμε) θα είναι σύντομη και με πιο εύκολη πρόσβαση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected