Κατηγορίες
Football League

Football League – Δεν παίρνει απόφαση για τη συμπλήρωση των 20 ομάδων και πετά το μπαλάκι…

football-league-okΣτον «αέρα» παραμένει το θέμα της ανόδου και των ομάδων που τερμάτισαν στη 2η θέση στη Football League, καθώς η ΕΠΟ φέρεται να προτίθεται να ρίξει το… μπαλάκι στο διαιτητικό δικαστήριο.  

Παράταση στην αγωνία για το θέμα της ανόδου στη Football League. Στο προγραμματισμένο συμβούλιο της ΕΠΟ δεν πρόκειται να ληφθεί καμία απόφαση για τον τρόπο που θα γίνει η αναπλήρωση από την εθελούσια αποχώρηση των ΟΦΗ και Νίκη Βόλου από το πρωτάθλημα όπως αναφέρει το «Goal» κι ουσιαστικά η Ομοσπονδία θα αφήσει τους ενδιαφερόμενους (Άρης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά, Παναργειακός) να διεκδικήσουν τις δύο θέσεις (για να συμπληρωθεί πρωτάθλημα 20 ομάδων) μέσω του διαιτητικού δικαστηρίου.

Διαφωνεί με τον υποβιβασμό η ΕΠΟ

Από εκεί και πέρα στην ΕΠΟ δεν είδαν -σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα- με καλό μάτι την πρόθεση της Σούπερ Λιγκ να υποβιβάζονται από το νέο πρωτάθλημα οι ομάδες που δεν θα παίρνουν άδεια από τις επιτροπές αδειοδότησης της ομοσπονδίας. Το συγκεκριμένο μέτρο υπήρχε και πριν τρία χρόνια, όμως μετατράπηκε σε περιορισμό μεταγραφών, ώστε να εξυγιανθούν -υποτίθεται- οι ΠΑΕ.

Η πρόταση που αναμένεται να πέσει στο τραπέζι είναι να «τσεκάρει» η ΕΠΟ τον προϋπολογισμό των ΠΑΕ κάθε Απρίλιο όπου εξετάζει τους φακέλους και να τις «καθοδηγεί» κατά τη διάρκεια της περιόδου. Δηλαδή μία μορφή Financial Fair Play.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected