Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - K20 - K17 - K15

Τάσος Ανθυμιάδης – Ο νέος προπονητής της Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα!

DSCN3485

Μία νέα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα, ανοίγεται στο εγγύς μέλλον για τον Τάσο Ανθυμιάδη!

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Ακαδημίας Βέροιας, με την οποία έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική, αναλαμβάνει και επίσημα την Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα!

Μία εξαιρετική προοπτική για τον νεαρό τεχνικό, ο οποίος αναλαμβάνει μία ομάδα η οποία παρουσίασε μία εξαιρετική εικόνα τα προηγούμενα χρόνια και σίγουρα το υλικό που διαθέτουν οι υποδομές του “Άγιαξ της Ηπείρου”, είναι από τα πλέον ταλαντούχα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα passports.gr, ενώ σύντομα θα διενεργηθεί και συνέντευξη Τύπου με την παρουσίαση των προπονητών :

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τους προπονητές που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομών Κ 20, Κ17 και Κ 15 για την σεζόν 2015-16.

Στην θέση του Γιάννη Τάτση που αποχώρησε από την Κ 20 προωθήθηκε από την Κ 17 ο Χρήστος Αγγέλης ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στην Κ 17 άφησε πολύ καλό έργο φτάνοντας την ομάδα στα ημιτελικά του Final Four.

Την θέση του Χρήστου Αγγέλη στην Κ 17 θα πάρει ο Λάζαρος Σέμος ο οποίος πέρυσι ήταν προπονητής στην ομάδα του Θεσπρωτού, ενώ στην Κ 15 στην θέση του Γιώργου Οικονόμου ανακοινώθηκε ο Αναστάσιος Ανθυμιάδης.

Να τονίσουμε ότι ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τόσο οι γενικοί αρχηγοί, όσο και οι παίκτες που θα στελεχώσουν τα ρόστερ των ομάδων αφού η προετοιμασία για την Κ 20 ξεκινάει την Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 18:00 στο ΠΕΑΚΙ, ενώ για την Κ 17 η πρώτη συνάντηση είναι στις 20 Ιουλίου στις 20:00 στο ΠΕΑΚΙ.

Αναλυτικά τα στελέχη και οι προπονητές με τους γυμναστές στα τμήματα υποδομής:

Υπεύθυνος υποδομών

Ιωάννου Γεώργιος

Τεχνικός Διευθυντής υποδομών

Γεωργουλόπουλος Γεώργιος

Υπεύθυνος καταρισμού προγράμματος φυσικής κατάστασης

Αλεξίου Βασίλειος

Προπονητής Κ-20

Αγγέλης Χρήστος

Υπεύθυνος φυσικής κατάστασης Κ-20

Φράγκος Αναστάσιος

Προπονητής Κ-17

 Σέμος Λάζαρος

Υπεύθυνος φυσικής κατάστασης Κ-17

Τζάρας Ευάγγελος

Προπονητής Κ-15

Ανθυμιάδης Αναστάσιος

Υπεύθυνος φυσικής κατάστασης Κ-15

Ναθαναήλ Κωνσταντίνος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected