Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Έτοιμοι για τις επόμενες μεταγραφές Πανιώνιος, Ατρόμητος και ΠΑΣ

villalba14-2Κοντά στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής είναι ο Πανιώνιος, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με με τον Λεονάρντο Βιγιάλμπα. 

Ο 21χρονος εξτρέμ αγωνίζεται στην Βελέζ Σάρσφιλντ και εφόσον ολοκληρωθεί το… deal θα μετακομίσει στους «κυανέρυθρους» με τη μορφή δανεισμού. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός πως είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής U17.

Ο Βιγιάλμπα αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά μπορεί να παίξει και δεξιά και αναμφίβολα θα είναι μία πολύ σημαντική προσθήκη για τον Πανιώνιο, αν ολοκληρωθούν με επιτυχία οι επαφές και ο παίκτης φορέσει τη φανέλα των «κυανέρυθρων».

πηγή

8d3fc978787f96ebc384069cab4488e9_LΟ Ατρόμητος είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Λε Ταλέκ

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται το «footmercato365», το οποίο αναφέρει ότι ο Ατρόμητος έχει έρθει σε συμφωνία με τον 30χρονο που στο παρελθόν είχε περάσει κι από την Λίβερπουλ!

Ο Λε Ταλέκ έμεινε ελεύθερος από την Βαλενσιέν και αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου.

πηγή

27208675b122d06dd64996d1a60d6f09_L

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να θεωρείται ο Βαλάντης Κοζορώνης

Ο Έλληνας μέσος συμφώνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports. Έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη και θα συνεχίσει την καριέρα του στον «Άγιαξ».

Ο Κοζορώνης αποτελεί επιλογή του Γιάννη Πετράκη που πάντα διατηρεί καλές σχέσεις με το… κρητικό στοιχείο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected