Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Με Σεζένια τη νέα χρονιά ο Κανάρης!

dafni-kanarhs2Το μεγάλο στοίχημα του Κανάρη για τη φετινή μεταγραφική περίοδο ακούει στο όνομα, Κώστας Σεζένιας, με τους ιθύνοντες της ομάδας των Νενήτων να οριστικοποιούν πριν από λίγο τη συμφωνία με τους ανθρώπους της Δάφνης και το μόνο που απομένει πλέον για να φορέσει ο έμπειρος μέσος τη φανέλα του Κανάρη είναι τα διαδικαστικά και τα έμψυχα ανταλλάγματα που θα δώσουν οι «κιτρινόμαυροι».

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε πριν από μερικές ημέρες την πρόταση του Κανάρη και στη συνέχεια οι δύο ομάδες ήρθαν σε επαφή, αν και τα τελευταία χρόνια δεν διατηρούσαν και τις καλύτερες σχέσεις. Όμως η διοίκηση των «πρασίνων», παρόλο που ο Σεζένιας είναι ο ηγέτης της τα τελευταία 9 χρόνια και γύρω από αυτόν περιστρέφονται τα πάντα στην ομάδα, δεν έφερε αντίρρηση στην απόφασή του ποδοσφαιριστή και έδωσε την συγκατάθεσή της για την μετακίνηση στον Κανάρη. Φυσικά τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ο Κανάρης αγωνιζόταν στο τοπικό, αφού καμία ομάδα δεν θα παραχωρούσε την σημαία της χωρίς απαιτήσεις. Όμως η Δάφνη, η οποία από την πρώτη στιγμή δήλωσε την στήριξή της στον Κανάρη, δήλωσε ενεργά παρών στην μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια των ανθρώπων του Κανάρη βοηθώντας τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο πρόεδρος του Κανάρη, Tάκης Ταναϊνης, μίλησε στο sportschios για την μεταγραφή του Σεζένια:

«Αναμφίβολα ο Κώστας είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του νησιού και κάθε ομάδα θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ της. Ήταν ο νούμερο ένα στόχος μας για τη νέα σεζόν και ξέραμε οτι δεν θα είναι εύκολο να έρθει στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον πρόεδρο της Δάφνης, Π.Πολιτάκη, αλλά και το Δ.Σ. της ομάδας που δεν στάθηκε εμπόδιο στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή και εύχομαι καλή σεζόν στη Δάφνη. Δεσμεύομαι ότι όσο βρίσκομαι στα διοικητικά του Κανάρη και η Δάφνη βρεθεί σε παρόμοια θέση με την δική μας, θα ανταποδώσουμε αυτή της την ενέργεια. Μακάρι και οι υπόλοιπες ομάδες να μην έμεναν στα λόγια και να έδειχναν έμπρακτα την στήριξή τους.»

sportschios.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected