Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Μεταγραφές σε Ελευσίνα, Καλλιθέα και Καστέλι

Νέες προσθήκες ανακοίνωσαν απόψε (22/7) οι Πανελευσινιακός, Καλλιθέα και Κισσαμικός, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους.

newego_LARGE_t_1301_10176285O Πανελευσινιακός ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας τoυ με τον Φιλίπ Αρσενίεβιτς.

Η ΠΑΕ επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή. Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο 32χρονος Σέρβος ποδοσφαιριστής υπέγραψε μονοετές συμβόλαιo και τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Πανελευσινιακού. Ο Αρσενίεβιτς γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 1983 στο Ουζίτσε της Σερβίας. Την περίοδο 2009-11 φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού με τον οποίο την πρώτη χρονιά αγωνίστηκε στα μεγάλα σαλόνια της Super League και την δεύτερη σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League (συνολικά 35 συμμετοχές και 6 γκολ). Έπειτα από δύο χρόνια παραμονής στην Ελλάδα, επέστρεψε στην Σερβία για λογαριασμό της Γιαγκόντινα, όπου παρέμεινε ως τον Ιανουάριο του 2012 όταν και μεταγράφηκε στην πρωταθλήτρια Καζακστάν Σαχτάρ Καραγκάντι. Πέρυσι έπαιξε στην Νόβι Παζάρ, ομάδα Α’ κατηγορίας της Σερβίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

πηγή

filesΟ Ηλίας Σταύρου ύστερα από «διάλειμμα» ενός χρόνου θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Καλλιθέας

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην Καλλιθέα καθώς πλησιάζει και η έναρξη της προετοιμασίας, που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 27 Ιουλίου. Έτσι, μετά την συμφωνία της διοίκησης με τον Νίκο Παντέλη που συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά και με τον αρχηγό Νίκο Ρουσάκη, η επόμενη εξέλιξη αφορά τα μεταγραφικά. Έναν παλιό γνώριμο λοιπόν θα έχει ξανά στις τάξεις της η αθηναϊκή ομάδα, καθώς συμφώνησε σε όλα με τον Ηλία Σταύρου. Ο 26χρονος μέσος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Άλιμο μετρώντας 17 συμμετοχές, ενώ από το 2010 ως το 2014 ήταν παίκτης της Καλλιθέας έχοντας 101 συμμετοχές και 8 γκολ.

πηγή

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΤΣΑΜΠΑΣ 18Παίκτες του Κισσαμικού είναι και οι Χρήστος Καρτσαμπάς, Τάσος Τσουμάγκας και Φαμπρίτσιο Πότσι

Παράλληλα με την προετοιμασία που ξεκίνησε την Δευτέρα (20/7), στον Κισσαμικό υπάρχει «δράση» και στον μεταγραφικό τομέα. Οι ιθύνοντες της ομάδας της Κισσάμου θέλουν να συμπληρώσουν όσο το δυνατό πιο σύντομα το ρόστερ της ομάδας που θα έχει στη διάθεσή του ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Έτσι, έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Φαμπρίτσιο Πότσι, τον 29χρονο Αργεντινό μέσο που είχε αρχικά «κλείσει» στον ΑΟ Χανιά, τον Τάσο Τσουμάγκα με τον 24χρονο άσο να ενισχύει την μεσαία γραμμή αλλά και με τον 25χρονο πρώην κεντρικό αμυντικό του Πιερικού, Χρήστο Καρτσαμπά.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected