Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΘΟΔΩΡΗ σήμερα ήμασταν ΟΛΟΙ εκεί… (photos+vid)

DSCN8544Μία καθ όλα εξαιρετική διοργάνωση μνήμης έλαβε χώρα σήμερα (8/8) στο Δημοτικό Γήπεδο Κλειδίου, το ποδοσφαιρικό σπίτι του αξέχαστου Θοδωρή Περηφανόπουλου.

Τέσσερις από τις ομάδες που τίμησε με την παρουσία του ο Θοδωρής, έδωσαν το παρόν και αγωνίστηκαν στη μνήμη του, δείχνοντας με τον πιο τρανό τρόπο πως δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ. Μαζί με αυτές και μεις, που ζήσαμε (άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο) τον Θοδωρή, που η αλήθεια είναι πως δυσκολευτήκαμε πολύ να κάνουμε την δουλειά μας, καθώς νιώσαμε πολύ ιδιαίτερα ευρισκόμενοι σήμερα εκεί…

Να σημειώσουμε πως το ποσό που θα συγκεντρωθεί από συμβολικό αντίτιμο του εισιτηρίου, θα δοθεί για τη δημιουργία ποδοσφαιρικής Ακαδημίας στο όνομα του Θοδωρή, ενώ στην είσοδο του γηπέδου ο καθένας μπορούσε να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών, από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Χαρίεσσας.

Μετά το τρισάγιο, οι τέσσερις ομάδες παρατάχθηκαν στο χώρο μπροστά από τους πάγκους και οι 100 περίπου φίλαθλοι που έδωσαν το παρόν (δυστυχώς σήμερα έπρεπε να είναι περισσότεροι…) παρακολούθησαν το σύντομο τελετουργικό, που περιελάμβανε τις ομιλίες των προέδρων των ομάδων αλλά και τις τιμητικές πλακέτες που παρέλαβαν τόσο ο Εθνικός όσο και η γυναίκα του εκλιπόντος.

DSCN8536

Ιδιαίτερη στιγμή, η παραλαβή τιμητικής πλακέτας από τη μικρή κορούλα του, ένα πολύ συγκινητικό στιγμιότυπα που προσωπικά μου προκάλεσε μίσος (όσοι έχουν παιδιά, καταλαβαίνουν την έννοια της λέξης) γι αυτή την καταραμένη αρρώστια…

Στη συνέχεια ακολούθησε το μίνι τουρνουά, με την εκκίνηση να δίνουν οι Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και Εθνικός Κλειδιού, με τους “πράσινους” να παίρνουν την πρόκριση στον τελικό, χάρη σε τέρμα του Κώστα Χαλβατζή στο 12ο λεπτό.

Στον δεύτερο ημιτελικό, ο Όλυμπος Βροντούς επικράτησε 2-0 του Μακεδονικού Πλατάνου, με τέρματα των Γεωργιάδη και Νούλα και ακολούθησε ο μικρός τελικός, με τους Εθνικό και Μακεδονικό να έρχονται ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

DSCN8535

Τον άτυπο τίτλο του 1ου Τουρνουά “Θεόδωρος Περηφανόπουλος” κατέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος, επικρατώντας στον τελικό του Όλυμπου Βροντούς με 1-0 με σκόρερ τον Βασίλη Βελικούδη στο 9ο λεπτό.

Να σημειώσουμε πως τα ματς ήταν 45λεπτης διάρκειας και άπαντες έδωσαν ραντεβού για τη νέα χρονιά, ευελπιστώντας πως το συγκεκριμένο τουρνουά θα γίνει θεσμός.

Αργύρης Τσιγγενόπουλος, Βάλτος Boys

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected