Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Εντυπωσιακές μεταγραφές για Ατρόμητο και Πανιώνιο!

Borussia+Moenchengladbach+v+FK+Sarajevo+UEFA+gr1ReYDRIJylΠοδοσφαιριστής του Ατρόμητου θα πρέπει να θεωρείται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μίλος Στόιτσεφ!

Αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Μίλος Στόιτσεφ από τον Ατρόμητο! Η ομάδα του Περιστερίου συμφώνησε σε όλα με τη Σαράγεβο και έτσι ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υπογράψει με την ομάδα του Περιστερίου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του. Σημαντικό ρόλο σε αυτό, έπαιξε η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και μία ομάδα που διεκδικεί την Ευρωπαϊκή της έξοδο.

πηγή

ZAMANHS-KARIM-DARAS

Λίγη ώρα μετά την αποδέσμευση του από την Οσασούνα ήρθε η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καρίμ Ανσαριφάρντ στον Πανιώνιο και παράλληλα η παρουσίαση του από τους “κυανέρυθρους”.

Την 8η μεταγραφή του προχώρησε ο Πανιώνιος με τους “κυανέρυθρους” να ολοκληρώνουν την μεταγραφή του Καρίμ Ανσαριφάρντ λίγη μόλις ώρα μετά την ανακοίνωση από την Οσασούνα ότι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος. Οι ιθύνοντες της ομάδας της Νέας Σμύρνης τα είχε βρει σε όλα με τον 25χρονο διεθνή Ιρανό και περίμεναν πότε θα μείνει ελεύθερος προκειμένου να πέσουν και οι υπογραφές και ο διεθνής επιθετικός να αρχίζει να προπονείται με τον Πανιώνιο.

Ο Ανσαριφάρντ εξάλλου βρίσκεται εδώ και δέκα μέρες στην Αθήνα και περίμενε μέχρι να πάρει την ελευθέρας στα χέρια του. Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή με τον Καρίμ όπως θέλει να τον αποκαλούν να έχει αγωνιστεί και στο Μουντιάλ του 2014 με το Ιράν.

Η ανακοίνωση των “κυανέρυθρων” ανέφερε:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός διεθνής επιθετικός, που θα αγωνίζεται για τα δύο επόμενα χρόνια με την φανέλα του Ιστορικού με το νούμερο 11, αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Ισπανική Οσασούνα και αναμένεται από αύριο να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και να τεθεί στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected