Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Με αμφιλεγόμενο γκολ υπέταξε την Μπόρνμουθ (vid)

bentekeΗ Λίβερπουλ με γκολ του Μπεντεκέ, το είναι οφσάιντ, νίκησε με 1-0 την Μπόρνμουθ κι έκανε το 2 στα 2 στη φετινή Premier League

Διπλασίασε τις νίκες της σε ισάριθμες αγωνιστικές στη φετινή σεζόν της Premier League, η Λίβερπουλ. Αυτό το πέτυχε χάρη σ’ ένα αμφιλεγόμενο γκολ του Κριστιάν Μπεντεκέ, και το οποίο σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς είναι οφσάιντ.

Η φιλοξενούμενη Μπόρνμουθ ήταν αυτή που μπήκε πιο επιθετικά στον αγωνιστικό χώρο του “Άνφιλντ”. Μάλιστα σκόραρε πέντε λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ πάνω στον αμυντικό της Λίβερπουλ, Λόβρεν. Απόφαση, αρκετά αυστηρή έως άδικη.

Ωστόσο οι “reds” ήταν αυτοί που ευτύχησαν να φθάσουν πρώτοι στο γκολ. Συγκεκριμένα στο 26ο λεπτό, ο Χέντερσον έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, και ο Μπεντεκέ με προβολή έκανε το 1-0.

Ο Μπεντεκέ ήταν σε κανονική θέση, αλλά ο Κοουτίνιο εμφανίζεται να είναι ελαφρώς σε θέση οφσάιντ. Δεν ακούμπησε την μπάλα αλλά κινήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση. Με τους καινούργιους κανονισμούς, το γκολ έπρεπε να είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ. Όπως και να ‘χει, πρώτο γκολ για το διεθνή Βέλγο επιθετικό στο ντεμπούτο του μπροστά στο κοινό του “Άνφιλντ”.

περισσότερο ρεπορτάζ και βίντεο στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected