Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe “Relax” – Η δοκιμασία του ΠΑΟΚ στην Ήπειρο και τα άλλα τρία ματς του σημερινού προγράμματος

Το αγαπημένο ποδοσφαιρικό στέκι (Κεντρικής 141 στη Βέροια) προσφέρει σήμερα τέσσερις αγώνες της Super League, με το ματς του ΠΑΟΚ στην έδρα των Ιωαννίνων να ξεχωρίζει.

04229f582b1d4e7e20589fb3b01b3810_L

Μοναδικό… ζητούμενο για ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων», το βράδυ της Κυριακής (30/8), στις 21:30 (Novasports 1) είναι η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Ηπειρώτες υποδέχονται τους «ασπρόμαυρους», στην αναμέτρηση που θα ολοκληρώσει την δεύτερη μέρα της δεύτερης αγωνιστικής και οι δύο «μονομάχοι» χρειάζονται… επειγόντως τη νίκη. Το «συγκρότημα» των Ιωαννίνων θέλει να αποδείξει πως παραμένει άκρως ανταγωνιστικό και θέλει να συνεχίσει την… παράδοση που «φτιάχνει» απέναντι στον «Δικέφαλο», καθώς την προηγούμενη σεζόν είχε πάρει τη νίκη 3-0 στο παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ενώ μετρούσε και δύο ισοπαλίες σε ματς στην Τούμπα, ένα για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο.

Αντίθετα, οι Θεσσαλονικείς μετά την πρόκρισή τους στους ομίλους του Europa League, καλούνται να δείξουν πως μπορούν να… ανταποκριθούν και στις υποχρεώσεις τους στην Ελλάδα, μια και στην πρεμιέρα έμειναν στο 0-0 με την Skoda Ξάνθη στην Τούμπα. Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να φύγουν με το «διπλό» από τους «Ζωσιμάδες», τότε θα έχουν χάσει ακόμα περισσότερο έδαφος από την κορυφή, μόλις δύο… στροφές μετά την έναρξη του… μαραθωνίου.

To σημερινό πρόγραμμα :

19:15 NOVASPORTS 3 Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός

19:15 NOVASPORTS 2 Παναθηναϊκός – Καλλονή

19:15 NOVASPORTS 4 Ηρακλής – Πανιώνιος

21:30 NOVASPORTS 1 ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected