Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – ΜΑΣ Βεργίνας (3-0) Μίλησε η εμπειρία! (photos+vid)

DSCN9531Μίλησε η εμπειρία στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής, σε μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που τις χωρίζουν μία κατηγορία.

Ο Κεραυνός Επισκοπής πήρε την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, “ξεκλείδωσε” την άμυνα του ΜΑΣ Βεργίνας, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και με την προετοιμασία που απομένει μέχρι τις 27/9 όταν και ξεκινά το πρωτάθλημα της Α2, αναμένεται να είναι εκ των πρωταγωνιστών.

Οι 50 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα, αλλά οι δύο ομάδες είναι απόλυτα δικαιολογημένες καθώς αγωνίστηκαν σε αντίξοες συνθήκες, με το θερμόμετρο να δείχνει στην έναρξη του αγώνα τους 37 βαθμούς Κελσίου!

Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία από το πρώτο λεπτό και επισκέφτηκαν αρκετές φορές τα καρέ του Στογιαννόπουλου, χωρίς όμως τη μεγάλη φάση στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης. Στο 33′ όμως και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρυπίδη ο Κώστας Ντέλλας με κεφαλιά…έλυσε τον Γόργιο δεσμό και απλούστευσε τα πράγματα για την ομάδα του.

DSCN9540

Ωστόσο το 1-0 είναι ρευστό αποτέλεσμα και η ομάδα του Πασχάλη Μελιόπουλου ρίσκαρε στη συνέχεια για την ισοφάριση, όμως το τέρμα του Πέτρου Μπάμπου (επίσης με κεφαλιά) με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, έδωσε τεράστιο προβάδισμα στην πλευρά του Κεραυνού.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γιώργος Αδαμίδης στο 73′, ενώ προηγουμένως είχε προηγηθεί εξαιρετικός συνδυασμός Μπάμπου – Ντέλλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Χ. και Νατσιούρα.

DSCN9532 DSCN9533

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Λίκα, Ιωαννίδης Ζ., Δελητζάκης (55′ Λέσκας), Ορδουλίδης, Μουζάκι (46′ Αδαμίδης), Τσεχελίδης, Καρυπίδης, Ιωαννίδης Θ., Τουμαράς (73′ Μουρατίδης), Ντέλλας.

To ρεπορτάζ του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n copy

 

ΜΑΣ Βεργίνας : Στογιαννόπουλος, Μελιόπουλος Παν., Τάτσης, Γκόγκος (62′ Λιλιόπουλος), Ζέρης, Προβατάς, Γκριτζαλιώτης, Μιχαλόπουλος, Γιαγλής (74′ Μελιόπουλος Πασ.), Μπλούκας, Βενιόπουλος Π.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected