Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μερκούρης Καραλιόπουλος : “Ευχαριστώ για τα δύο όμορφα χρόνια!”

axilleas

Τέλος εποχής για τον Μερκούρη Καραλιόπουλο με τη φανέλα του Αχιλλέα Νάουσας και με επιστολή του στο ImathiaSportsNews, αποχαιρετά τον “κυανόλευκο” σύλλογο.

Ο 38χρονος μέσος, με θητεία σε μεγάλες επαγγελματικές ομάδες αλλά και στην Εθνική Ελπίδων, ολοκληρώνει την παρουσία του στον Αχιλλέα Νάουσας, με τη φανέλα του οποίου γνώρισε μόνο χαρές.

Ο ίδιος με επιστολή του στην ιστοσελίδα μας θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε την διετία που αγωνίστηκε στο Γιαννακοχώρι αλλά και να στείλει ένα μήνυμα σε όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά :

“Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο, τη διοίκηση, τους προπονητές αλλά και όλους τους συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα τα δύο χρόνια στον Αχιλλέα Νάουσας. Ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκαν να είμαι μέλος της ομάδας αλλά και προπονητής για ένα σημαντικό διάστημα. Εύχομαι σε όλους να έχουν υγεία και δύναμη για τη φετινή χρονιά, θα είμαι πάντα δίπλα τους και θα τους παρακολουθώ από κοντά. Ήταν δύο πολύ όμορφα χρόνια αυτά που έζησα στο Γιαννακοχώρι και εύχομαι σε όλους όσους ασχολούνται ενεργά, να σκεφτούν με μεγαλύτερη σύνεση και περισσότερη ευλάβεια το μέλλον, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι ο βασικός τροφοδότης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου”.

Να θυμίσουμε πως ο Μερκούρης Καραλιόπουλος ίδρυσε τη δική του Ακαδημία Ποδοσφαίρου, με έδρα το Καμποχώρι του Δήμου Αλεξάνδρειας και ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις, έχοντας ήδη στο δυναμικό του πολλά παιδιά που επέλεξαν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος πλάι σε έναν από τους πλέον έμπειρους στο χώρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected