Κατηγορίες

Κύπελλο Ημαθίας – Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής (stats)

DSCN0281Ολοκληρώθηκε σήμερα (30/9) η 2η αγωνιστική του Κυπέλλου της Ημαθίας, με τα τέσσερα εισιτήρια που θα πλαισιώσουν τα υπόλοιπα 12 της επόμενης φάσης, να βρίσκουν τους κατόχους.

Από τα σημερινά παιχνίδια, ξεχώρισαν η μεγάλη όπως εξελίχθηκε νίκη του ΦΑΣ Νάουσα στο Αγγελοχώρι επί των πρωταθλητών του ΑΣ Ειρηνούπολης, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκαν για 70 λεπτά περίπου με 9 παίκτες. Είναι η δεύτερη σερί πρόκριση για τους “κυανόλευκους” επί των σημερινών τους αντιπάλους, μετά το περσινό 1-2 στην παράταση.

Εντυπωσιακή ήταν την ίδια ώρα η πρόκριση για τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, που πέτυχε 6 τέρματα στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού και έδειξε τις τεράστιες δυνατότητες του τη φετινή σεζόν. Εντυπωσίασαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Σπυριδωνίδη, αγνώριστοι οι γηπεδούχοι λίγες μέρες πριν το τοπικό ντέρμπι με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Πρόκριση και για το Μακροχώρι στη δύσκολη έδρα του ΑΟ Μαρίνας και χρειάστηκε ένα γκολ του Δημήτρη Σερασκιέρη στο 90ο λεπτό για να επικρατήσει των μαχητικών “οράνιε”. Είναι η δεύτερη νίκη μέσα σε τέσσερις μέρες για τους “ασπρόμαυρους”, που επιτυγχάνεται στα τελευταία λεπτά, μετά το 1-0 επί του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων στο 93′.

Στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης (όπως συνηθίζει άλλωστε τα τελευταία χρόνια) προκρίθηκε και ο Μακεδονικός Πλατάνου, που επικράτησε του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και συνεχίζει στον θεσμό χάρη σε τέρμα του Ηλία Αθανασιάδη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς της 2ης αγωνιστικής :

*Μαρίνα – Μακροχώρι  0-1 (90′ Σερασκιέρης Δ.)

*ΑΣ Ειρηνούπολης – ΦΑΣ Νάουσα  0-1 (34′ Πατατούκας)

*ΓΑΣ Κοπανού – Απόλλων Αγίου Γεωργίου  2-6 (2′-62′ Πέτγαζλης / 6′ Κουτρουλιάς, 8′ αυτογκόλ, 19′ Χατζηγεωργίου, 87′ Καρυπίδης πεν., 89′ Γαλατσίδας, 90+1′ Καϊσίδης πεν.

*Μακεδονικός Πλατάνου – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας  1-0 (71′ Αθανασιάδης Η.)

Οι ομάδες της φάσης των 16 (οι αγώνες θα διεξαχθούν μέσα στον Οκτώβρη) :

ΑΕ Χαρίεσσας, Άρης Παλαιοχωρίου, Φίλιππος Μελίκης, Ατρόμητος Διαβατού, Αχιλλέας Νάουσας, Κεραυνός Επισκοπής, Ποντιακή Νεολαία Αράχου, ΑΣ Πατρίδας, Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, Νίκη Αγκαθιάς, ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Μακροχώρι, ΦΑΣ Νάουσα, Απόλλων Αγίου Γεωργίου, Μακεδονικός Πλατάνου

δείτε εδώ το πανόραμα της 1ης αγωνιστικής

Οι σκόρερς

1 Τσιολάκης Ατρόμητος Διαβατού 3
2 Δήμου ΑΟ Μαρίνας 2
3 Κίτσας Κ. Ποντιακή Νεολαία Αράχου 2
4 Μαρτσέλος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 2
5 Μπούφι ΓΑΣ Κοπανού 2
6 Παρθενόπουλος Αχιλλέας Νάουσας 2
7 Πέτγαζλης ΓΑΣ Κοπανού 2
8 Τσακαλίδης Μακροχώρι 2
9 Χατζηγεωργίου Απόλλων Αγίου Γεωργίου 2
10 Φεΐμ Ατρόμητος Διαβατού 2
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected