Κατηγορίες
Διάφορα

Ευρωπαϊκό…κοστούμι για ΠΑΟΚ στο κατάμεστο Cafe “Draw”!

toumba

Με την Τούμπα γεμάτη και τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ βασικό, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά απέναντι στην Ντόρτμουντ (22:05, Cafe “Draw”, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

O Iγκορ Τούντορ δεν κρύφτηκε και έχρισε φαβορί τη γερμανική ομάδα ενόψει του αποψινιού ματς, το οποίο περιμένουν με μεγάλη δίψα όλοι στον «Δικέφαλο». Ο κόσμος εξάντλησε τα εισιτήρια εν ριπή οφθαλμού και το βράδυ η Τούμπα θα είναι κατάμεστη, έτοιμη να σπρώξει τον ΠΑΟΚ σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό αποτέλεσμα.

Ο Τούντορ, ο οποίος όπως έχει προαναγγείλει θα ξεκινήσει τον Μπερμπάτοφ στο αρχικό σχήμα, θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Μίγκελ Βίτορ, ο οποίος καλυτέρευσε, ωστόσο η συμμετοχή του δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιη.

Ο Κροάτης τεχνικός θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ με το κλασικό 3-5-2, με τον Όλσεν κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρικάρντο Κόστα, Τζαβέλλα και Βίτορ ή Μαλεζά στην άμυνα, τους Ροντρίγκες και Κωνσταντινίδη στα πλάγια, στην τριάδα των χαφ τους Σάμπο, Κάτσε και Τζιόλη και τους Μακ και Μπερμπάτοφ στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά της η Ντόρτμουντ έφτασε στη Θεσσαλονίκη με αρκετές απουσίες με τον Τόμας Τούχελ να αφήνει εκτός αποστολής διάφορους βασικούς ενόψει και του ντέρμπι με την Μπάγερν στη Μπουντεσλίγκα.

Χούμελς, Παπασταθόπουλος, Καγκάβα, Γκουντογκάν και Ομπαμεγιάνγκ δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη αποστολή της Ντόρτμουντ, η οποία γνωρίζει την καυτή ατμόσφαιρα που θα βρει στην Τούμπα και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να υποτιμά τον ΠΑΟΚ, παρά τις ελλείψεις.

Ο Τούχελ αναμένεται να παρατάξει την Ντόρτμουντ με τους Βαϊντενφέλερ κάτω από τα δοκάρια, Γκίντερ και Σούμποντιτς στο κέντρο της άμυνας και Πίστσεκ και Σμέλτσερ στα άκρα, τους Κάστρο και Μπέντερ στα χαφ, με τους Γιανουζάι, Μικιταριάν και Ρόις μπροστά τους και τον Ράμος στην κορυφή της επίθεσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected