Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Χαρίεσσας 1-0 (photos)

12071658_458633537674077_1473943929_n

Νίκη γοήτρου και ψυχολογίας για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από τρεις αγώνες.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου (ο ίδιος ήταν εκτός λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στο προηγούμενο παιχνίδι) επικράτησε με το ρευστό 1-0 της ΑΕ Χαρίεσσας αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, δεδομένης της αστοχίας στην τελική προσπάθεια αλλά και της μαχητικότητας από πλευράς ΑΕΧ.

Παρουσία λίγων θεατών, η σημερινή αναμέτρηση είχε διττή σημασία για τις αντίπαλες ομάδες. Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη ώστε να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα στο Μακροχώρι και οι “κιτρινόμαυροι” να…σπάσουν το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα καθώς δεν έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν βαθμούς. Η εξέλιξη της αναμέτρησης φανέρωσε πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν αυτός που κάποια στιγμή θα έφτανε στο γκολ αλλά όσο παρέμενε το ρευστό αποτέλεσμα, η ομάδα του Σάββα Αβετίδη ήταν πάντα μέσα στο κόλπο.

12077360_458633751007389_1587783314_n

Στην απουσία του παίκτη προπονητή από πλευράς γηπεδούχους ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Βασίλη Παπαδόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 37ο λεπτό. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο οίδημα για να του προκαλέσει ανησυχία. Σημαντική απουσία για τους φιλοξενούμενους και ο Βαλάντης Τοπαλίδης, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έμεινε εκτός αποστολής και μαζί με τον Γιώργο Κανδηλίδη, ήταν δύο σημαντικές απώλειες στην προσπάθεια της ΑΕΧ για θετικό αποτέλεσμα.

Από την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, προήλθε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Στο 22′ συγκεκριμένα και μετά από την εξαιρετική ατομική ενέργεια του Βασίλη Παπαδόπουλου, ο περσινός πρώτος σκόρερ της κατηγορίας πάσαρε στον Σάββα Αθανασιάδη και αυτός με σουτ νίκησε τον Οβεζίκογλου για το 1-0.

Στο 28′ η έγκαιρη επέμβαση του Άρη Μηνούδη στον έτοιμο να σκοράρει Φεζουλά, απέτρεψε την ισοφάριση για τον Μέγα Αλέξανδρο ενώ χρειάστηκαν στη συνέχεια μισή ώρα παιχνιδιού για να σημειωθεί η επόμενη αξιόλογη φάση.

12083675_458633517674079_123009846_n

Στο 62′ η ωραία προσπάθεια από τον Παντριά, κατέληξε σε σέντρα του τελευταίου ωστόσο ο Χαλβατζής που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι δεν κατάφερε με κεφαλιά από κοντά να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 70ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σάββα Αθανασιάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο όπως φάνηκε και από την εξέλιξη του αγώνα, αυτό δεν τους στοίχισε.

Στο 72′ και πάλι ο Παντριάς έκανε την επέλαση από δεξιά, ο Χαλβατζής αυτή τη φορά με σουτ προσπάθησε να απειλήσει αλλά η έγκαιρη επέμβαση του Αβετίδη απέτρεψε το μοιραίο.

Η μεγάλη φάση για την ΑΕΧ έλαβε χώρα στο 92′ του αγώνα, όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Μουσκεφτάρα, υπήρξε σύγχυση για το σημείο που έπρεπε να στηθεί η μπάλα, ο Χρήστος Μηνούδης τη γύρισε πίσω προς την εστία, ο Παμπουχίδης πετάχτηκε και έκλεψε τη μπάλα όμως καθυστέρησε και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πως ουδέποτε εκτελέστηκε το φάουλ και το γύρισμα προς τα πίσω ήταν για να στηθεί η μπάλα σε άλλο σημείο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Μοσχόπουλο Δ.

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

output_uvVQXs

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Οβεζίκογλου, Καρολίδης, Φωτιάδης (85′ Χρυσαφίδης), Αβετίδης, Σταμάτης Α., Γκότσης, Σταμάτης Θ., Κοτσογιαννίδης, Φεζουλάς (70′ Κατσκαβέλης), Τσάλμας (75′ Χατζηγεωργίου), Παμπουχίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Σερμπίνης, Παπαδόπουλος (37′ λ.τ. Παντριάς), Χαλβατζής (72′ Μηνούδης Χ.), Κιρκιλιανίδης, Αθανασιάδης, Τερζίδης, Βελικούδης, Δρομπουλιανούδης (46′ Ελευθεριάδης), Σαλτουρίδης, Μηνούδης Α.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected