Κατηγορίες
Football League

Football League – Η ανάλυση των σημερινών αγώνων (2η αγωνιστική, 4/10)

Χωρίς τίτλοΚαλλιθέα – Αναγέννηση Καρδίτσας  1-0

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχτηκε στο γήπεδο του Πανιωνίου η Καλλιθέα.

Η αθηναϊκή ομάδα παρότι κλήθηκε να αγωνιστεί ως τυπικά γηπεδούχος κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, πανηγύρισε μία επεισοδιακή νίκη (1-0) χάρη στο γκολ του Αρναρέλλη, ο οποίος είχε οδηγήσει τους «κυανόλευκους» και στη νίκη σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα στο Κύπελλο!

Ο μεσοεπιθετικός της Καλλιθέας βρήκε δίχτυα στο 24′ και παρότι στο 44′ οι «κυανόλευκοι» έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μασένα. Ο Βραζιλιάνος σωστά είδε δεύτερη κίτρινη, αλλά η πρώτη που αντίκρισε ήταν λάθος απόφαση του διαιτητή. Οι Θεσσαλοί είχαν ένα ημίχρονο μπροστά τους για να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά η επιθετική λειτουργία δεν ήταν τέτοια που θα τους βοηθούσε να πάρουν έστω τον πόντο. Έτσι, η τυπικά γηπεδούχους πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα και η Αναγέννηση έμεινε στην ουρά με έναν βαθμό.

Συνθέσεις

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Πίκολο, Ρουσάκης, Μπούζας (53′ Σταύρου), Τεγούσης, Μασένα (75′ Λουκάνοβιτς), Τζάκσον, Αρναρέλλης (80′ Μουχτάρης).

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Ρούσσης (46′ Τσίτας), Κισκαμπάνης, Ακασού (69′ Σκαθαρούδης), Μαυριάς, Μοσχάκης (80′ Κοντός), Τσούκαλος, Μπιτέλης, Μπλέντι.

πηγή ρεπορτάζ

Χωρίς τίτλο

Αγροτικός Αστέρας – Τρίκαλα  1-2

Για την 2η αγωνιστική της Football League o Αγροτικός Αστέρας ηττήθηκε στην έδρα του από τα Τρίκαλα με 1-2. Μία άδικη ήττα για την ομάδα του Εύοσμου που μένει στον 1 βαθμό. Στους 4 βαθμούς ανέβηκε η ομάδα των Τρικάλων.

Ο Αγροτικός Αστέρας ήταν καλύτερος, αλλά η τύχη και η αναποτελεσματικότητα σε δύο φάσεις που βρήκε της στοίχισαν τουλάχιστον τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.

Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους ουσιαστική επίθεση στα καρέ του Βοσνιάδη άνοιξαν το σκορ με γκολ του Κουσκούνα στο 44ο λεπτό. Ο Αγροτικός Αστέρας πίεζε για την ισοφάριση όμως μία ακόμη αριστουργιματική αντεπίθεση από την ομάδα των Τρικάλων έφερε το 0-2. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους στο 66′ ο Γκμπαλέ.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Εύοσμου ήταν να μειώσει με τον Τσεμπερίδη στο 77ο λεπτό και να δώσει νέα πνοή στον αγώνα. Τελικός η πίεση της ομάδας του Παναγιώτη Διλμπέρη δεν επέφερε καρπούς και ήρθε η πρώτη ήττα στη σεζόν για τον Αγροτικό Αστέρα.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης (54′ Καθάριος), Οικονόμου, Κουτσοσπύρος (64′ Τοπούζης), Γέσιτς, Γιάντσης (46′ Βελλίνης)

Τρίκαλα: Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Ρεπέντσας, Ριζογιάννης, Χαροντάκης (46′ Γκμπαλέ), Μουμίν, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (75′ Δουκάκης), Γκονζάλεζ (89′ Βαγγελής)

πηγή ρεπορτάζ

ae7e39abf3d1a94d4681069dcd302778_L

Αχαρναϊκός – Εργοτέλης  1-2

Απίστευτη ανατροπή για τους Κρητικούς που «άλωσαν» την έδρα του αντιπάλου τους παρότι έχαναν από το τρίτο λεπτό!

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Αχαρναϊκό καθώς στο 3’ ο Ομπράντοβιτς με μακρινό σουτ έκανε το 1-0. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι γηπεδούχοι κρατούσαν σφιχτά τη νίκη ωστόσο ο Εργοτέλης πίεσε και δικαιώθηκε καθώς ισοφάρισε στο 89’ με τον Μάνο και στο 92’ με τέρμα του Ίνιατς «πάγωσε» το Μενίδι και χάρισε μια απίστευτη νίκη στους Κρητικούς!

Συνθέσεις

Αχαρναϊκός: Παγούδης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Ιωαννίδης, Αθανασίου, Παβίσεβιτς (78’ Χριστόπουλος), Ομπράντοβιτς, Μαρής, Φιγκέιρα (46’ Παπατόλιος), Καλογερόπουλος, Μουστάκης

Εργοτέλης: Αθανασίου (65’ Ταμπάκης), Ρέντζας, Γιαλούσης, Γρομητσάρης, Δωματάς, Αυγενικού, Ντος Σάντος (65’ Μπουρσέλης), Κυριακόπουλος, Στεφάνοβιτς (46’ Μάνος), Κ. Καμαρά, Παμλίδης (85’ Ίνιατς).

πηγή ρεπορτάζ

_

ΑΕΛ – Πανελευσινιακός  3-1

Η ΑΕΛ παίζοντας καλά κατά διαστήματα νίκησε εύκολα εντός έδρας στο AEL FC ARENA τον Πανελευσινιακό με 3-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League.

Τα πρώτα δύο για την ΑΕΛ ο Μαρουκάκης στο 13 λεπτό και στο 56. Γκολ για την ΑΕΛ με το Λαμπρόπουλο στο 66 λεπτό η ΑΕΛ έκανε το 3-1, είχε μειώσει νωρίτερα για τον Πανελευσινιακό ο Μπλάνκο στο 65 λεπτό με σουτ.

Συνθέσεις

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Νικολακάκης, Μονιάκης,Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος (46’ Λαμπρόπουλος), Μπανούσης (72′ Κομεσίδης),Ουρτάδο, Μπουντόπουλος, Ροβίθης (57′ Πάτο), Μαρουκάκης

Πανελευσινιακός: Μπαντίκος, Βιγιαφάνε(63′ Χαλιώτης), Μποτωνάκης, Τσίγκρος, Τσολακίδης(66′ Μπαρμπόσα), Κασνέτσης, Λίτσος, Νικολάου, Κακάρας(33’ Κορνελάτος), Μπλάνκο, Πλαβούκος

πηγή ρεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected