Κατηγορίες
Football League

Football League – “Κλείνει” η 4η αγωνιστική με τέσσερα σπουδαία ματς

football-league-okΜε τέσσερις αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική της Football League, με τα Χανιά να υποδέχονται τον Κισσαμικό στο ντέρμπι των Χανίων (18:00), η Καλλιθέα τον Πανσερραϊκό (15:00), ο Αχαρναϊκός τον Ολυμπιακό Βόλου (16:00) και η Λαμία τον Απόλλων Σμύρνης (ΟΤΕ Sport 3, 18:00).

Στο ντέρμπι των Χανίων, αλλά και στην Λαμία είναι σήμερα στραμμένα τα βλέμματα. Στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων τα Χανιά υποδέχονται τον Κισσαμικό στο τοπικό ντέρμπι των Χανίων. Ο Θωμάς Γράφας δεν έχει στην διάθεσή του, τους Γιώργο Μπουσούκη και Χρήστο Καρτσαμπάς. Από την άλλη πλευρά για τον Κισσαμικό εκτός αποστολής είναι οι Λώττας και Τζιμότζι λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός έμμειναν και οι Πουλίδο, Τσουκάνης και Αγριμάκης.

Στην Λαμία η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης στο ματς της ημέρας με το μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Λαμία και Απόλλων ισοβαθμούν στους τέσσερις βαθμούς και θα επιδιώξουν την νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην πρώτη κατηγορία. Για τους γηπεδούχους εκτός αποστολής θα είναι ο Λεάντρο ο οποίος θα εκτίσει την ποινή μία αγωνιστικής που έχει επιβληθεί, ενώ ο προπονητής της ομάδας δεν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας καθώς είναι τιμωρημένος. Για την «ελαφρά ταξιαρχία» εκτός είναι οι τραυματίες Γκόλια, Κύργιας, Μίλιεβιτς και ο Βάντερσον λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Στα άλλα ματς της ημέρας η Καλλιθέα υποδέχεται στον Άγιο Δημήτριο τον Πανσερραϊκό με κύριο στόχο να διπλασιάσουν τις νίκες τους. Για τους γηπεδούχους η συμμετοχή του Μασένα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ στην διάθεση του Κώστα Βασιλακάκη είναι ξανά οι Κιόσε και Ρούτσης. Τέλος στο Μενίδι ο Αχαρναϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Αχαρναϊκός μετά την νίκη του στη Ριζούπολη θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, ανώ από την αντίπερα όχθη ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό. Ο Σίνισα Γκόγκιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Στον αντίποδα ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων», Σούλης Παπαδόπουλος έχει αρκετές απουσίες στο ντεμπούτο του. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λεόν, Γκουγκούδης, Διαμαντόπουλος και Γουόρντεν.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected