Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Μία μεταγραφή, μία αποχώρηση για τον Αχιλλέα

vaseileiadisΜια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ του έκανε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που απέκτησε τον έμπειρο γκολκίπερ Τριαντάφυλλο Βασιλειάδη.

Ο Κατερινιώτης τερματοφύλακας έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και σίγουρα η εμπειρία του έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόκτηση του αφού εκτός από τα αδιαμφισβήτητα αγωνιστικά του προσόντα, έχει και την εικόνα της Γ΄εθνικής κατηγορίας στην οποία αγωνίζεται η νέα του ομάδα.

Ο 30χρονος γκολκίπερ (γεν. Ιούλιο 1985), ξεκίνησε από τον Βατανιακό και τα τμήματα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε Πιερικό, Εθνικό Κατερίνης, Καστοριά, ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, Δόξα Κρανούλας, Αχαρναϊκό και τελευταία στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Σίγουρα πρόκειται για μια μεταγραφή ενός παίκτη, που θα βοηθήσει με την εμπειρία του τους νεαρούς τερματοφύλακες του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

P3274318

Στον Διαγόρα Σεβαστής ο Λάλας

Παίκτης του Διαγόρα είναι ο Δημήτρης Λάλας που θα συνεχίσει στην ομάδα της Σεβαστής την ποδοσφαιρική του πορεία.

Ο νεαρός πρώην ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και του Ατρόμητου Κατερίνης, θα ενισχύσει τα άκρα της νέας του ομάδας αφού διακρίνεται τόσο στα ανασταλτικά, όσο και τα δημιουργικά του καθήκοντα και σίγουρα θα αποτελέσει έναν από τους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν τη φετινή προσπάθεια του Διαγόρα.

pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected