Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

ÁÅÊ - ÇÑÁÊËÇÓ ØÁ×ÍÙÍ (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρακλή στο Ολυμπιακό Στάδιο ξεχωρίζει από την πρώτη μέρα της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Σε δύο… δόσεις θα πραγματοποιηθεί η 8η στροφή του πρωταθλήματος και η αυλαία θα ανοίξει το μεσημέρι του Σαββάτου (24/10) στις 15:00 στην Μυτιλήνη. Η Καλλονή θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό, σ’ ένα ματς που μοιάζει με τελικό για τους «νησιώτες» καθώς βρίσκονται σε δυσχερή βαθμολογική θέση, τη στιγμή που οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν τις υψηλές… πτήσεις στο πρωτάθλημα.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 17:15 στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός θα παίξει απέναντι στον Πλατανιά. Τα «καναρίνια» αναζητούν μετά από μεγάλο διάστημα τη νίκη στον φετινό… μαραθώνιο και απέναντί τους θα έχουν τους «ερυθρόλευκους» των Χανίων, που προέρχονται από τη μεγάλη νίκη 4-0 επί του Πανθρακικού.

Τέλος, η αυλαία για το Σάββατο (24/10) θα πέσει στο ΟΑΚΑ. Στις 19:30 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή, στο πιο… περίεργο ντέρμπι νεοφώτιστων τα τελευταία χρόνια. Η Ένωση καλείται να ξεπεράσει την ήττα 4-0 από τον Ολυμπιακό, αλλά και την απομάκρυνση του Τραϊανού Δέλλα, ενώ ο «Γηραιός» χρειάζεται το «τρίποντο» μετά το 3-3 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected