Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Η δημόσια απάντηση για την κλήση σε απολογία

21254_949347795116391_8544694457700837195_n

Ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά απολογείται δημόσια για την κλήση σε απολογία της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης, όπως αυτή διατυπώθηκε στην πρόσφατη απόφαση της συνεδρίασης (δείτε εδώ) για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο το Μακροχώρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Νάουσα 25-10-2015

Με αφορμή την κλήση της ομάδος μας σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Ημαθίας, η οποία και μας εγκαλεί να απολογηθούμε με ένα προσχεδιασμένο και ανυπόστατο κατηγορητήριο για τον αγώνα μας με την ΕΑΠ Μακροχωρίου. Το ΔΣ του Αχιλλέα Νάουσας θεωρεί ότι η απολογία του για το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να είναι ανοικτή και εγγράφως προς το φίλαθλο κοινό της Ημαθίας και όχι σε μία πειθαρχική επιτροπή που δεν σου δίνει καν το δικαίωμα να απολογηθείς προφορικώς όπως θα έπρεπε, όταν μάλιστα το δικαίωμα αυτό καθορίζεται ξεκάθαρα από τον ΚΑΠ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή την κλήση της ομάδος μας σε απολογία θέλουμε να απολογηθούμε στο κοινό της Ημαθίας και όχι σε εσάς.

Το τι θα ακολουθήσει το φετινό χειμώνα κύριοι το ξέραμε από τη Γενική Συνέλευση, όπου είχαμε το θάρρος να καταγγείλουμε κάποια πράγματα που συμβαίνουν στο τοπικό πρωτάθλημα της Ημαθίας. Οι κλήσεις σε απολογία και τα παράνομα πρόστιμα που μας επιβάλετε, να ξέρετε ότι δεν μας φοβίζουν. Θέλουμε να ξέρετε ότι ούτε τα στόματα θα μας κλείσετε ούτε την ομάδα μας θα ρίξετε κατηγορία όπως κάνατε στο παρελθόν με άλλες ομάδες.

Σας έχουμε καλέσει επανειλημμένα στο γήπεδο και κρύβεστε. Εμείς κάθε Σαββατοκύριακο είμαστε στο γήπεδο είτε παίζει η ομάδα μας είτε όχι. Μόνο τα ποντίκια και οι παράνομοι κρύβονται…

Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί σε ένα παιχνίδι το οποίο έχουμε κερδίσει, ενώ δίνουμε συγχαρητήρια στον διαιτητή και στον Α΄ βοηθό, βάλουμε κατά του β΄ βοηθού; Ρωτήσατε από πού ξεκινάει το κακό;

Γιατί ο κατά τα άλλα “μάγκας” κ. Μαργαρίτης, ενώ διεξάγονταν το παιχνίδι αυτός γύρισε προκλητικά στην κερκίδα όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι μας λέγοντας τα εξής : “Άντε γ——-ε χωριάτες και μετά ζητάτε κόσμια συμπεριφορά από τους παράγοντες και κυρίως από τον φίλαθλο κόσμο: Καλά θα κάνετε να τα παρατήσετε και να καθίσετε στο σπίτι σας. Για εμάς είστε άχρηστοι…”

Επίσης προβληματιζόμαστε για τον ρόλο του παρατηρητή που κάθε φορά ορίζεται όταν ο κ. Σεμερτζίδης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν άκουσε αλλά ούτε είδε τίποτε όπως και στο περσινό παιχνίδι μας με την Χαρίεσσα.

Σας έχει προβληματίσει ποτέ το γεγονός το ότι έχει φύγει ο κόσμος από τα γήπεδα και το ότι συνεχώς οι ομάδες της Ημαθίας μειώνονται: Σκεφθείτε το πλέον σοβαρά”

Το ΔΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected