Κατηγορίες
Basket

Eurocup – Οι σημερινές “μάχες” των ελληνικών ομάδων

EUROCUP_552_355Απόγευμα Eurocup το σημερινό (28/10), με τον Άρη να βρίσκεται στη Ρωσία για να αντιμετωπίσει την Ούνικς, την ΑΕΚ να υποδέχεται την επίσης ρωσική Νίζνι και τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί την Μπεσίκτας.

Άρης, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ρίχνονται στη μάχη για την 3η αγωνιστική του Eurocup, με τις δύο ομάδες του Βορρά να προσπαθούν να διπλασιάσουν τις νίκες τους, την ώρα που η Ένωση θα προσπαθήσει να κάνει… ποδαρικό στο «δίποντο», απέναντι όμως σε μια δύσκολη αντίπαλο.

Ο Άρης έρχεται… φορτσάτος από τη νίκη του στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την επικράτησή του επί της Μπουντούτσνοστ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Eurocup και θα κληθεί να κάνει το κάτι παραπάνω στο Καζάν απέναντι στην Ούνικς (18:00, EΡT3) του Κώστα Καϊμακόγλου. Οι Ρώσοι μετρούν ήδη δύο νίκες στη διοργάνωση, έχοντας σκοράρει 89.5 πόντους κατά μέσο όρο στις δύο αναμετρήσεις.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Νίζνι (19:00. ΟΤΕ Sport 4) και θα έχει δύσκολο έργο στο δρόμο της για την πρώτη νίκη στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς η ομάδα του Άιναρς Μπαγκάτσκις έχει ήδη ρεκόρ 2-0 στο Eurocup και την Κυριακή (25/10) κατάφερε να επικρατήσει στην παράταση επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας θα… μονομαχήσουν στην PAOK Sports Arena (19:00, Novasports 2) για να διπλασιάσουν της νίκες τους στο Eurocup. Kαι οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες στην προηγούμενη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ να μην βρίσκει τη νίκη στο Ζενίτ και την Μπεσίκτας να χάνει εντός έδρας από την Αβτοντορ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected