Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πιερικός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-2

DSC03492Περίπου 600 φίλοι του ποδοσφαίρου στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης, παρακολούθησαν ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα στον γηπεδούχο Πιερικό και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κυκλοφορούσαν σωστά τη μπάλα ενώ οι φιλοξενούμενοι έψαχναν με αντεπιθέσεις να φτάσουν στην εστία του Φιρινίδη έχοντας επιθετική αιχμή τον ταχύτατο Κατισαμήτα.

Στο 6΄από κόρνερ του Πιερικού ο Ιοραδανίδης με εύκολο πλασέ το 1-0 για την ομάδα της Κατερίνης. Δύο καλά σουτ από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου πέρασαν χωρίς να ανησυχήσουν τον Βασιλειάδη για να χάσει ο Πιερικός μια καλή ευκαιρία ακόμη να σκοράρει, όταν στο 20΄αλεπάλληλα σουτ των παικτών του, βρήκαν και μπλόκαραν στους αμυντικούς του Αχιλλέα.

Σο διάστημα αυτό ο Πιερικός «πατάει» καλύτερα στο γήπεδο και φτάνουν πιο εύκολα στην περιοχή του Βασιλειάδη με τον Κατσιαμήτα όμως να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία για τον Αχιλλέα στο 34΄΄ όταν σε σέντρα του Ζαχαράκη βγήκε απέναντι και πλάγια στον Φιρινίδη και πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Στο 40΄από κομπίνα σε φάουλ του Πιερικού το σουτ του Καράμπελα βρήκε στα σώματα των αμυντικών του Αχιλλέα πριν φτάσει στην εστία του Βασιλειάδη.

Στο 42΄οι παίκτες του Αχιλλέα ζήτησαν την κόκκινη του Φιρινίδη που σε διώξιμο της μπάλας έξω από την περιοχή του βρήκε και τον Κατσιαμήτα. Ο διαιτητής θεώρησε ότι οι δυο παίκτες ήρθαν σε επαφή επάνω στη φάση αλλά τιμώρησε τον τερματοφύλακα του Πιερικού με κίτρινη κάρτα.

Στο 55΄πολύ ωραία πάσα του Ζαχαράκη στον Κατσιαμήτα που κατέβασε με υποδειγματικό τρόπο την μπάλα και από πλάγια έκανε το 1-1 με όμορφο πλασέ για την ομάδα του.

Φοβερή εκτέλεση φάουλ του Κουρούπη έξω από την περιοχή του Βασιλειάδη και με σουτ-φωτοβολίδα 2-1 ο Πιερικός τον Αχιλλέα στο 72΄.

Εκτέλεση κόρνερ για τον Αχιλλέα στο 85΄ από αριστερά και ο αμαρκάριστος Ζαχαράκης με δυνατό σουτ ισοφαρίζει σε 2-2.

Συνθέσεις

Πιερικός (Νίκος Ζαλίκας): Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κωνσταντίνου, Τσιώλης, Καράμπελας, Τσεβάς, Παπαδόπουλος (69΄Γεωργίου), Πέεφ

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Σκέντος, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Καρατζάογλου, Ποτουρίδης (65΄Τσαγκαράκης), Κωτσιαρίδης (73΄Καπασακαλίδης).

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected