Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Συγκλονιστική η ιστορία του Στυλιανίδη που έχασε την αδερφή του την ώρα του αγώνα

b_aosimu8aekymbΜία συγκλονιστική ιστορία έλαβε χώρο στην Αγγλία, καθώς παίκτης της ομάδας Νέων της Τότεναμ έπαιζε σε ματς την ώρα που η αδερφή του «έσβηνε» από την επάρατη νόσο

Μία ακόμα ιστορία ήρθε να μας αποδείξει την δύναμη της ανθρώπινης ψυχής. Ο Ζένον Στιλιανίδης, παίκτης της ομάδας νέων της Τότεναμ, αποφάσισε πως έπρεπε να παίξει στο ματς εναντίον της Τσέλσι για το πρωτάθλημα, ακόμα κι όταν ενημερώθηκε από την μητέρα του ότι η αδερφή του μπορεί και να έχανε την ζωή της κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο νεαρός άσος είχε φροντίσει πριν φύγει από το σπίτι για να πάει στο γήπεδο να αποχαιρετήσει την αδερφή του, ενώ πριν ξεκινήσει ο αγώνα της είχε πει από το τηλέφωνο τα όσα ένιωθε για εκείνη. Τελικώς η αδερφή του Ζένον «έσβησε» στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο ταλαντούχος χαφ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter

«Σπουδαία νίκη επί της Τσέλσι με σκορ 3-1, ωραία ομαδική εμφάνιση και … σημαντικές αποφάσεις για εμένα εντός κι εκτός γηπέδου. Έμαθα από το τηλεφώνημα της μητέρας μου καθώς πήγαινα στο γήπεδο, ότι η αδερφή μου θα πέθαινε… Είμαι χαρούμενος που πρόλαβα να της μιλήσει και πήρα το ρίσκο να παίξω κανονικά και να πω στον προπονητή μου ότι ήμουν σε θέση να παίξω, πιέζοντας τον εαυτό μου, αφού είχα ακούσει από τους γονείς μου ότι έπρεπε να το κάνω για την Ντεμπ, την αδερφή μου… Η τύχη που μου έστειλες Ντεμπ, βοήθησε… Νικήσαμε για εσένα, Σε αγαπώ μεγάλη μου αδερφή… Αναπαύσου στον παράδεισο…». 

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected