Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αχέρων Καναλακίου – Οπούντιος Μαρτίνου 1-1

DSC_0077Σοκ στο 84′ για τον Αχέροντα όπου και δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στην αναμέτρηση με τον Οπούντιο Μαρτίνου στο Καναλάκι.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και άξιζαν τη νίκη, σε ένα ματς -ο θάνατός σου η ζωή μου- μιας και οι δύο ομάδες βρίσκονταν στην ουρά της βαθμολογικής κατάταξης πριν ξεκινήσει το ματς, όπου και παρέμειναν και οι δύο μετά από αυτό το Χ.

Πολλά παράπονα από τος γηπεδούχους για τη διαιτησία του κ. Σταυρόπουλου και ειδικά στο τέλος, όπου οι του Αχέροντα ζήτησαν πέναλντι σε χέρι του Κουτσούμπα μετά από απόκρουση του Καρανάσου σε σουτ του Τσομπάι.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 24′ με τον Ντέτσικα να βγαίνει απέναντι από τον Καρανάσο, όμως την τελευταία στιγμή επενέβη ο Τσέλλος. Ένα σουτ του Λουκούμη στο 35′ κατέληξε πάνω από το τα δοκάρια της εστίας των φιλοξενουμένων, οι οποίοι απάντησαν με σουτ του Καντού που δεν ανησύχησε τον Καραπιπέρη, στο 37′. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μακρυγιάννης βρέθηκε σε καλή θέση, δοκίμασε το σουτ, όμως ο Καρανάσος βρέθηκε σε καλή θέση και μπλόκαρε.

Στο 41′ ο Ντέτσικας θα γυρίσει την μπάλα προς τη μικρή περιοχή του Μαρτίνου εκεί που ο Κεϊτά με τακουνάκι θα την στείλει στα δίχτυα του Καρανάσου, ανοίγοντας το σκορ 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ένα γκολ στην καλύτερη χρονικά στιγμή, που δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν μέχρι το ημίχρονο, αλλά και που θα έδινε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να στήσουν το πλάνο τους στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Αχέρων μπήκε και πάλι δυνατά και απείλησε με σουτ του Πάνου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λουκούμη στο 50′ αλλά και στο 63′ όταν ο αρχηγός του Αχέροντα έβγαλε τον Μακρυγιάννη σε θέση βολής του οποίου το σουτ ανάγκασε τον Καρανάσο σε εντυπωσιακή επέμβαση. Ο Μακρυγιάννης είχε άλλο ένα σουτ στο 67′ από το ύψος του πέναλντι, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ, όπως και το σουτ του Ντέτσικα στο 70′.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ανεβαίνουν μετά το 80′ βλέποντας πως η τύχη είναι με το μέρος τους και προειδοποίησαν με σουτ του Καντού στο 81΄με τη μπάλα να σταματά στα σώματα των αμυντικών του Αχέροντα. Λίγο μετά, στ0 84′ ο Καντού θα βρεθεί στην περιοχή μετά από πάσα του Κόκα και αυτή τη φορά θα καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Καραπιπέρη κάνοντας το 1-1.

Στο 87′ ο Τσομπάι ο οποίος πέρασε στη θέση του Μακρυγιάννη σούταρε, ο Καρανάσος απέκρουσε και στην επαναφορά η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κουτσούμπα, όμως ο διαιτητής της συνάντησης έδωσε συνέχεια στο παιγνίδι. Φτάνοντας στις καθυστερήσεις και στο 93′ οι φιλοξενούμενοι στην κόντρα θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το 1-2  όταν ο Πέππας απέναντι από τον Καραπιπέρη σούταρε στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Συνθέσεις

Αχέρων Καναλακίου (Νίκος Βέκιος): Καραπιπέρης, Κουμπής, Ντέτσικας, Μπάκας, Πάνος, Σιώρος, Μάρκος, Κεϊτά (51’ Μουζάκης), Μακρυγιάννης (67’ Τσομπάι), Λουκούμης, Κωνσταντίνου.

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς Γ., Σπυριδάκης, Τσέλλος, Γκριτζάπης (54’ Κακκάβας), Κόκα, Δέδες (64’ Κωτσαλάς Ν), Θαναηλάκης (80’ Ζαχαρόπουλος), Καντού, Πέππας.

*sportime24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected