Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η βράβευση του Μίμη Μπενίσκου ως MVP της 7ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική (photos+video)

DSCN9900Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (13/11) στο Δημοτικό Γήπεδο Καμποχωρίου, η βράβευση του Μίμη Μπενίσκου ο οποίος αναδείχτηκε MVP της 7ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, συγκεντρώνοντας 625 ψήφους στη σχετική ψηφοφορία.

Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων διεξάγεται για τρίτη χρονιά φέτος, ωστόσο η τρέχουσα σεζόν περιέχει μια καινοτομία όσον αφορά τον τόπο βράβευσης των ποδοσφαιριστών. Αυτές θα γίνονται στις προπονήσεις των ομάδων, κατόπιν βεβαίως συνεννόησης με τον προπονητή και όπως αποδείχτηκε και από τη σημερινή βράβευση είναι πιο διασκεδαστική και υπάρχει άπλετος χρόνος για φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις του πρωταγωνιστή.

Το νέο εντυπωσιακό (ομολογουμένως) έπαθλο παρέδωσε στον Μίμη Μπενίσκο ο πρόεδρος της ΑΕ Αλεξάνδρειας, Γιάννης Ουσταμπασίδης, ο οποίος με ιδιαίτερη χαρά φωτογραφήθηκε με τον νεαρό επιθετικό.

Ας δούμε τις δηλώσεις του Μίμη Μπενίσκου στην κάμερα του SportsUp :

Μετά τη βράβευση του έμπειρου επιθετικού, ο αρχισυντάκτης του SportsUp Αργύρης Τσιγγενόπουλος, επιφύλαξε μια έκπληξη στους παρευρισκομένους καθώς προχώρησε στη βράβευση του Αποστόλη Λίτσι ως τον πρώτο σκόρερ της περσινής Α2 Ερασιτεχνικής (1ος όμιλος) με 22 γκολ, έπαθλο το οποίο δεν είχε παραλάβει στο All Star Game το ταλαντούχος επιθετικός.

Τη βράβευση του Αποστόλη Λίτσι πραγματοποίησε το μέλος της διοίκησης της ΑΕΑ, Σάκης Λαγογιάννης.

Δείτε τις φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected