Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Τα νεότερα από τον τραυματισμό του Αποστόλη Λίτσι

DSCN9905

Στο Νοσοκομείο Βέροιας νοσηλεύεται από το απόγευμα του Σαββάτου (14/11) ο επιθετικός της ΑΕ Αλεξάνδρειας, Αποστόλης Λίτσι.

Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής “πάγωσε” τους πάντες σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Αράχου, στην αναμέτρηση της ομάδας με την τοπική Ποντιακή Νεολαία, όταν στο 77ο λεπτό και σε μια ανύποπτη φάση, βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα αντιπάλου και φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις του. Ωστόσο με την παρέμβαση του προέδρου της ΚΕΔΑ κ. Δελιόπουλου, οδοντίατρος στην ειδικότητα (βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές) αλλά και του Αντώνη Πετρίδη (φίλου της Ποντιακής Νεολαίας, με γνώσεις πρώτων βοηθειών), αποφεύχθηκε κάποια μοιραία κίνηση.

Μάλιστα, η έλλειψη ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, ανάγκασε τους ανθρώπους της ομάδας να απευθυνθούν στο νοσοκομείο Βέροιας και μετά από 40 περίπου λεπτά να διακομιστεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο επιθετικός της ΑΕΑ θα παραμείνει απόψε κλινήρης για παρακολούθηση, ενώ του έχει τοποθετηθεί κολάρο καθώς το χτύπημα στο κεφάλι δεν του επιτρέπει τις  απότομες κινήσεις. Η αξονική τομογραφία δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό και αναμένεται αύριο το πρωί να πάρει εξιτήριο, έχοντας όμως για αρκετό διάστημα το ειδικό κολάρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected