Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Καραϊσκάκης – Πύρασος 4-0

DSCN6199Στο ντεμπούτο του Γιώργου Γιάννου στον πάγκο της ομάδας, η ΑΕ Καραϊσκάκης έκανε τρομερό ξεκίνημα στον αγώνα με τον Πύρασο και «καθάρισε» το παιχνίδι μέσα σε είκοσι λεπτά, επικρατώντας τελικά άνετα με 4-0.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με τρεις απουσίες βασικών παικτών, καθώς λόγω καρτών ήταν εκτός από τους γηπεδούχους οι Χούσος, Τζημογιάννης και Λάμπρου, ενώ για τον Πύρασο απουσίαζαν οι  Κοντοβάς, Κοτζαθανάσης και Βαγγελάκος. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, ο Καπετάνος βρήκε τον Μπουσινάκης, αλλά αυτός σούταρε άουτ.

Στο 3΄ ήρθε το 1-0 για την ΑΕ Καραϊσκάκης με ένα δυνατό μακρινό σουτ του Κόλλινς, το οποίο κατέληξε στην δεξιά γωνία του τέρματος. Λίγα λεπτά μετά (8΄), οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Τσιουρέλη, αλλά ο σταθερός Ραχιώτης απομάκρυνε. Στο 12΄ ο Βασίλιεβιτς έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μπουσινάκη κι αυτός πλάσαρε πάνω από το σώμα του Βαν ντε Γούιχε για να κάνει το 2-0. Ο Αναστασίου στο 15΄ είχε μία καλή στιγμή για τον Πύρασο, όμως ο Ραχιώτης απομάκρυνε σωτήρια την μπάλα. Στο 19΄ έγινε το 3-0 για τους Αρτινούς, όταν ο Γυφτοκώστας σέντραρε και ο Καπετάνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας παράλληλα το πρώτου τέρμα με την φανέλα της ΑΕ Καραϊσκάκης. Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, ο Πύρασος είχε μια καλή στιγμή με ένα σουτ του Μαλακασιώτη στο 24΄ και στο 44΄ ο Καπετάνος σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με σουτ, υποδεχόμενος ωραία την πάσα του Ευαγγέλου.

περισσότερα στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected