Κατηγορίες
Football League

Football League – Πλάκωσε στο ξύλο τον Κούγια και συνελήφθη!

podosfairo-Nyktaris_501506958Συνελήφθη χθες το βράδυ στο «Ελ. Βενιζέλος» ο ιδιοκτήτης του ΑΟ Χανιά, Ηρακλής Νύκταρης, καθώς ξυλοκόπησε τον Αλέξη Κούγια στον χώρο του αεροδρομίου έπειτα από ανταλλαγή ύβρεων.

Ροντέο έγινε το βράδυ της Τετάρτης (2/12) το «Ελ. Βενιζέλος»! Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας και του ΑΟ Χανιά, πηγή, «συναντήθηκαν» τυχαία στους διαδρόμους του αεροδρομίου (ο Κούγιας υποστηρίζει ότι ο Νύκταρης τον περίμενε) και μετά από εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και ύβρεις, ο δεύτερος έπιασε τον πρώτο και τον ξυλοκόπησε με χτυπήματα κυρίως στην κοιλιακή χώρα.

Ο Ηρακλής Νύκταρης συνελήφθη και θα περάσει το πρωί της Πέμπτης αυτόφωρο, ενώ ο Αλέξης Κούγιας του έκανε μήνυση για απειλή, εξύβριση, εκβιασμό και σωματικές βλάβες. Μήνυση υπέβαλε και ο ιδιοκτήτης του ΑΟ Χανιά για απειλή και εξύβριση και αμφότεροι διανυκτέρευσαν στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου.

Τα αίτια για όσα συνέβησαν ήταν οι καταγγελίες Κούγια το τελευταίο διάστημα περί «εκβιασμού που δέχεται με απειλή κατά της ζωή του από γνωστό κακοποιό, ο οποίος ζει στην Κρήτη και στην Αθήνα και στο παρελθόν είχε σχέση με την ομάδα του ΟΦΗ και τώρα έχει πολύ στενή σχέση με την ομάδα των Χανίων», όπως ανέφερε η τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ. Για τα παραπάνω, ο Αλέξης Κούγιας έχει απευθυνθεί στον υφυπουργό Αθλητισμού και τις εισαγγελικές Αρχές.

Με λίγα λόγια, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ κατηγορεί τον Ηρακλή Νύκταρη ότι στήνει παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football League. Αυτή, κατά δήλωσή και των δύο χθες το βράδυ, ήταν και η αιτία που ο ιδιοκτήτης των Χανίων επιτέθηκε στον Αλέξη Κούγια.

Να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής Νύκταρης έχει παραπεμφθεί με αμετάκλητο βούλευμα σε δίκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011, με την ιδιότητα (τότε) του «αφανή ιδιοκτήτη του ΟΦΗ».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected