Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Δωτιέας Αγιάς – ΑΕ Φαρκαδόνας 1-0

aaaaΜε γκολ του Γαβριήλ Καφούσια στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Δωτιέας Αγιάς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φαρκαδόνας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια (1-0).

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό και οι φάσεις λίγες μπροστά από τις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και στο φινάλε κατάφεραν να χαμογελάσουν και να πάρουν την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη!

Από την άλλη η Φαρκαδόνα προσπάθησε στην επανάληψη αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο. Με το τελευταίο σφύριγμα, παίκτες και κόσμος πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη του Δωτιέα.

Στο 27’ ο Ραμάϊ έκανε το σουτ, έδιωξε ο Πατσιαλής σίγουρο κίνδυνο. Στο 58’ ο Ραμάϊ βρέθηκε στην αντεπίθεση έκανε το σουτ δύσκολα ο κίπερ της ΑΕΦ σε κόρνερ.

Στο 62’ ο Τσατσαλίδης από κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ που έκανε να μην βρίσκει δίχτυα. Η φάση ξεκίνησε από λάθος των αμυντικών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Στο 70’ ο Ετόφ πήρε την κεφαλιά δύσκολα ο κίπερ έδιωξε. Στο 84’ από σέντρα του Γούτου, ο Καφούσιας από κοντά με πλασέ πέτυχε το γκολ (1-0).

Συνθέσεις

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Αλεξούλης): Παϊτέρης, Παπάς, Γούτος, Τσακάλι, Κόκκας, Μεζίνι, Τσατσαλίδης, Σούλι, Ραμάϊ (60’ Καφούσιας), Κορλός (89’ Τσιρογιάννης), Καρβούνης (92’ Κανάκης).

Φαρκαδόνα (Μίκι Τσίρκοβιτς): Πατσιαλής, Νάκου, Γκαντιάς, Φορτούνης, Κουμπούρας, Μπασιάκας (75’ Γιώτας), Αετόπουλος (87’ Ρετζιλάς), Μηνάς, Ετόφ, Διβανές (60’ Ζαφειρίου), Ιακωβάκης.

περισσότερες φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected